Οι έντονες κατηγορίες του Brad Pitt προς την Angelina Jolie

12:35 3/11/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ήταν ένα από τα πιο εμβληματικά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz. Μετά από 15 χρόνια έγγαμου βίου και 6 παιδιά, ήρθε και το διαζύγιο πριν από 2 χρόνια με την δικαστική τους διαμάχη να γεμίζει τα πρωτοσέλιδα των gossip περιοδικών.

Οι αποκαλύψεις της Maya

Hawke για τη ζωή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie y Brad Pitt fc (@brangelina.cu)

Η ηθοποιός τον τελευταίο καιρό προωθεί τη νέα ταινία της Eternals, για την οποία έχει κάνει πολλές συνεντεύξεις και πολλές δημόσιες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Σε μια από τις πιο πρόσφατες, τη συνόδευσαν πέντε από τα παιδιά της και προκάλεσε έτσι το ενδιαφέρον του κόσμου. Πολλοί είδαν αυτοί την πράξη της θετικά και αρκετοί μάλιστα ενθουσιάστηκαν που είδαν τις νεαρές διασημότητες. Ωστόσο, ο Brad Pitt όχι μόνο είχε την αντίθετη άποψη αλλά και κατέκρινε την πρώην σύζυγό του.

Kim Kardashian: Αυτός είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajoliecenter)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια κοντινή πηγή του 57χρονου πατέρα δήλωσε ότι “η Angelina εκμεταλλεύεται τα παιδιά” προσθέτοντας ότι “είναι δύσκολο να καταλάβω πως αυτή η συμπεριφορά που τους περιφέρει πέρα δώθε είναι για για το καλό τους. Ο Brad δεν παίρνει ποτέ τα παιδιά μαζί του σε δημόσιες εμφανίσεις και σπάνια μιλάει στα παιδιά για αυτές” ολοκλήρωσε λέγοντας.

Η Camilla Parker Bowles καλεί γυναίκες και άντρες να ενωθούν κατά της σεξουαλικής βίας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Keywords
Τυχαία Θέματα