Σταύρος Δήμας: "Ευχαριστώ θερμά πολίτες και βουλευτές"

Δηλώσεις έκανε ο Σταύρος Δήμας αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της τρίτης ψηφοφορίας για την Προεδρική Εκλογή. Ο πρώην επίτροπος αναφέρθηκε πρώτα σε όσα συμβαίνουν στο φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic λέγοντας "πρέπει να σας πω ότι η προσοχή και η αγωνία μας είναι στραμμένη στο πλοίο" εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους.

Ο

Σταύρος Δήμας τόνισε χαρακτηριστικά:

"Ευχαριστώ θερμά τους πολίτες. Ευχαριστώ θερμά τους βουλευτές. Οι 168 βουλευτές αποτελούν καθαρή πλειοψηφία στη Βουλή. Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που χρειάστηκε να κάνουν μία υπέρβαση" Ο Σταύρος Δήμας ευχαρίστησε τόσο τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας ότι αντιμετώπισε την πρόταση με αίσθημα εθνικής αποστολής και όχι του αξιώματος λέγοντας ότι η απόφαση της Βουλής είναι απόλυτα σεβαστή.

Ο Σταύρος Δήμας τόνισε τελειώνοντας: "Η υποχρεωτική προσφυγή στις εκλογές παρατείνει την πολιτική αβεβαιότητα. Οφείλουμε να διασφαλίσουμε το κράτος δικαίου μέσα στην Ευρώπη. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις έχουν υπέρτατο καθήκον να αντιμετωπίσουν με αίσθημα ευθύνης τις εξελίξεις". "Αυτό το οποίο μας ενώνει είναι η Ελλάδα" ανέφερε

Keywords
Τυχαία Θέματα