Ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολιαστής στο MEGA

Αν και το δελτίο του MEGA έχει σημειώσει εντυπωσιακή «επιστροφή» στα νούμερα τηλεθέασης το τελευταίο διάστημα, οι μεγαλομέτοχοι και οι επιτελείς το ψάχνουν ακόμα για αλλαγές στη νέα σεζόν. Αν και στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο δεν ελήφθησαν αποφάσεις, ήδη υπάρχουν δύο-τρεις προτάσεις που το «S» γνωρίζει ότι συζητούνται σε υψηλό επίπεδο και ενδεχομένως να υλοποιηθούν.

Η πιο εντυπωσιακή έχει να κάνει με τη συνολική εικόνα του δελτίου, όπου κερδίζει

έδαφος η προοπτική να υπάρχουν πολλά βίντεο με μικρές παρεμβάσεις σχολιαστών, και όχι το προηγούμενο μοντέλο που ξεκινούσε με ένα εικοσάλεπτο γεμάτο σχόλια.

Όμως, η σούπερ έκπληξη -που, αν υλοποιηθεί, θα αποτελέσει ασφαλώς ένα σημαντικό «μπαμ»- είναι τα πρόσωπα που συζητούνται ως σχολιαστές.

Όπως πληροφορούμαστε, στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου, η παρουσία του οποίου θεωρείται ότι μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για εκείνους που τον συμπαθούν όσο και για εκείνους που δεν θέλουν να τον βλέπουν.

Βασικός λόγος προσανατολισμού προς τη συγκεκριμένη επιλογή το γεγονός ότι η παρουσία και μόνο του Τατσόπουλου δημιουργεί ίντριγκα.

ΑΛΛΑΓΕΣ.

Βασικός σχολιαστής θα παραμείνει ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο χρόνος του οποίου θα περιοριστεί, ενώ αναζητείται τεχνικός τρόπος αλλαγής θέσης της κάμερας απέναντί του, προκειμένου να μην καταγράφονται οι μορφασμοί του κατά τη διάρκεια του δελτίου. Σημαντικές είναι οι αλλαγές που επίκεινται και στα γραφικά, στις κάρτες και σε άλλα χαρακτηριστικά του δελτίου, οι οποίες θα του προσδώσουν αέρα ανανέωσης. Οσο για το πρόσωπο του κεντρικού παρουσιαστή, φαίνεται πως κατοχυρώνεται οριστικά η Μαρία Σαράφογλου, εκτός κι αν υπάρξουν δραματικές αλλαγές στην τηλεθέαση μόλις ξεκινήσει στον ANT1 η σειρά «Μπρούσκο» και ανατραπεί η πρωτιά του Μεγάλου Καναλιού. Πάντως, στο Μεγάλο Κανάλι αποφεύγουν να «κλείσουν» το θέμα του προσώπου που θα παρουσιάζει το δελτίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα