Η ελληνοϊσραηλινή συνεργασία θα συνεχιστεί είπε ο Καμμένος

Η συνέχιση της ελληνοϊσραηλινής συνεργασίας εξετάστηκε στην συνάντηση Πάνου Καμμένου με την Πρέσβη του Ισραήλ

Η συνέχιση της συνεργασίας Ελλάδος και Ισραήλ σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο ήτυαν το αντικείμενο της σημερινής συνεντήσεως και συνεργασίας του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου με την Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Irit Ben-Abba Vitale, την οποία

δέχτηκε στο γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ. Η συνάντηση αυτή του νέου ΥΕΘΑ είναι η πρώτη με πρεσβευτή φίλης χώρας, από της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων και αυτό έχει τη δική του ξεχωριστή αξία και σημασία.

Μετά το πέρας της συναντήσεως ο Π.Καμμένος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Συναντήθηκα με την Πρέσβη του Ισραήλ με την οποία συζητήσαμε για τη συνέχιση της αμυντικής συνεργασίας. Είναι πολύ σημαντική η συνεργασία της Ελλάδος με το Ισραήλ και βεβαίως η τριμερής συνεργασία της Ελλάδος, της Κύπρου και του Ισραήλ για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Θα συνεχίσουμε την συνεργασία και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο».

Στην συνάντηση ήταν παρόντες από Ισραηλινής πλευράς ο Ακόλουθος Αμύνης του Ισραήλ στην Ελλάδα Συνταγματάρχης Yuval Gerbi (της φημισμένης Ταξιαρχίας “Golani”) ενώ από Ελληνικής ο Διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του ΥΕΘΑ Πρέσβης Ελευθέριος Καραγιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου ΠΝ, παρέστη σε εκδήλωση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων στο Θησείο, προς τιμήν όσων έχασαν τη ζωή τους στο Ολοκαύτωμα, ως εκπρόσωπος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα