Έχει να γελάσει εδώ και σαράντα χρόνια

Ολοένα και περισσότερο γίνεται ξεκάθαρο στις ημέρες που ζούμε πως η ματαιοδοξία έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα.Αυτήν την άποψη έρχεται να επιβεβαιώσει μια 50χρονη γυναίκα που έχει να γελάσει εδώ και σαράντα χρόνια μόνο και μόνο για να μην κάνει ρυτίδες!

Η Τες Κριστιάν θέλει να παραμείνει νέα και για αυτό αποφάσισε από την ηλικία των δέκα χρόνων να μην χαμογελάει για να μην αποκτήσει ρυτίδες. Μάλιστα, η ίδια δεν χαμογέλασε ούτε όταν γεννήθηκε η κόρη της.

«Δεν έχω

ρυτίδες γιατί έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να ελέγχει τους μύες του προσώπου μου. Όλοι με ρωτούν πώς διατηρούμαι κι αν έχω κάνει μπότοξ. Η απάντηση είναι όχι. Έχω καταφέρει να μην έχω ούτε μία ρυτίδα στο πρόσωπό μου γιατί δεν έχω αφήσει τον εαυτό μου να γελάσει από τότε που ήμουν έφηβη. Ναι είμαι ματαιόδοξη και θέλω να παραμείνω νέα. Η μέθοδός μου είναι πιο φυσική και πιο αποτελεσματική από κάποια ακριβή κρέμα ομορφιάς ή κάποια μικροεπέμβαση στο πρόσωπο».

Κάποιοι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτή η περίεργη τεχνική μπορεί να έχει αποτελέσματα. Ο δερματολόγος Νικ Λόουν λέει: «Μπορεί να είναι μία αποτελεσματική αντιγηραντική μέθοδος. Υπάρχουν πολλές σταρ του Χόλιγουντ που την έχουν δοκιμάσει».

Τέλος η ίδια εξηγεί ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει χιούμορ και πως είναι δυστυχισμένη. «Αγαπάω τη ζωή αλλά δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το δείχνω στους άλλους έχοντας στο πρόσωπό μου ένα χαμόγελο». Πάντως πολλοί μιλούν για λάθος πρότυπα ομορφιάς και νεότητας, καθώς δεν θεωρούν λογική την κίνηση της 50χρονης.

Keywords
Τυχαία Θέματα