Ζευγάρια ηθοποιών που είναι στην ίδια παράσταση ή στην ίδια σειρά

09:20 15/11/2019 - Πηγή: People

Η συμπαρουσία δύο ηθοποιών που είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή στο καστ μιας παράστασης ή μιας σειράς ή μιας ταινίας, είναι κάτι που δημιουργεί ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο κοινό. Ιδίως αν το ζευγάρι ακολουθείται κι από μια μεγάλη δημοφιλία.

Η φετινή σεζόν έφερε πολλά ζευγάρια σε κοινό δημιουργικό τόπο, ιδίως στο θεατρικό επίπεδο. Οι πιο τρανταχτές περιπτώσεις είναι οι ακόλουθες.

Αϊβάζης – Κορινθίου

Η φετινή σεζόν είναι και για τους δύο πρωτόγνωρη. Από τη μία ο Γιάννης Αϊβάζης κάνει

την πρώτη του σκηνοθεσία. Από την άλλη, η Μαρία Κορινθίου εμφανίζεται θεατρικά για πρώτη φορά σε μονόλογο. Το τρίτο στοιχείο είναι πως ο πρώτος σκηνοθετεί την δεύτερη. Η Μαρία πρωταγωνιστεί στην παράσταση Τζόρνταν στο Θέατρο Alhambra.

Για πληροφορίες δες εδώ.

Ματίκα – Ιορδανίδης

Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης έχουν ξαναβρεθεί στο παρελθόν θεατρικά και τηλεοπτικά. Αυτό που κάνουν όμως στην παράσταση «Ο Τζόνι Πήρε τ΄Όπλο του» δεν το είχαν ξανακάνει. Στην παράσταση που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και συνεχίζεται φέτος, η Θάλεια σκηνοθετεί και ο Τάσος πρωταγωνιστεί, επίσης σε μονόλογο.

Για πληροφορίες εδώ.

Χειλάκης – Μαξίμου

Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου μετρούν πολλές θεατρικές συνεργασίες. Εδώ και χρόνια ενώνουν τις σκέψεις και τις δυνάμεις τους και σχεδιάζουν παραστάσεις μαζί. Πέρσι και φέτος τους βλέπουμε στην παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας».

Για πληροφορίες εδώ.

Αλικάκη – Λαγούτης

Μυρτώ Αλικάκη και Πέτρος Λαγούτης έχουν μια πολύ υγιή σχέση μετά τον χωρισμό τους και δεν έχουν πρόβλημα να βρίσκονται καλεσμένοι μαζί σε εκπομπές. Μετά την περσινή κοινή τους παρουσία στο θέατρο του Μεγάρου Μουσικής, φέτος τους βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Αστέρια στην Άμμο».

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο στις ταινίες Bachelor. Πριν λίγους μήνες γύριζαν μαζί την πρώτη ταινία που σκηνοθετεί και υπογράφει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ενώ επίσης πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Από Σμύρνη Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση.

Για πληροφορίες εδώ.

Τουμασάτου – Σταύρου

Τους είδαμε για πρώτη φορά μαζί στη Βέρα Στο Δεξί. Κι εκείνοι είδαν ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά τότε και ερωτεύτηκαν. 14 χρόνια μετά είναι ζευγάρι με παιδί και έχουν σημειώσει κι άλλες κοινές συνεργασίες. Θεατρικές και τηλεοπτικές. Από πέρσι τους βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», που είναι μια κατ΄εξοχήν σειρά για το είδος που υπηρετούν τόσα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα