Μέριλιν Μονρό: Απαντήθηκε το ερώτημα για το αν φορούσε εσώρουχο στα γενέθλια του Τζον Κένεντι

17:32 14/11/2019 - Πηγή: People

Είναι 29 Μαΐου του 1962. Ο Τζον Κένεντι, Πρόεδρος των ΗΠΑ, έχει το πάρτι γενεθλίων του στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη. Πλήθος κόσμου βρίσκεται στην εντυπωσιακή εκδήλωση. Εκείνη που ξεχωρίσει είναι η Μέριλιν Μονρό. Όχι μόνο λόγω ονόματος και φήμης, αλλά και γιατί έχει επιλέξει ένα φόρεμα που αναδεικνύει

κάθε σπιθαμή του κορμιού της. Και το 1962 ήταν η πιο ποθητή γυναίκα στην Αμερική, ου μην και τον πλανήτη.

Η Μονρό ανεβαίνει στη σκηνή, ξαπλώνει στο πιάνο και τραγουδάει «Happy Birthday Mr. President» στον Κένεντι, δίνοντας περισσότερη τροφή για σχόλια όσον αφορά τη φημολογούμενη σχέση τους. Αυτή της η εμφάνιση έμεινε στην Ιστορία, αλλά και στη μνήμη των ανθρώπων. Κι αυτό γιατί γέννησε ένα μεγάλο ερώτημα: φορούσε ή δεν φορούσε εσώρουχο η Μέριλιν;

Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε και αφορά στη ζωή του σκηνοθέτη Μάικ Νίκολς, έρχεται να δώσει απάντηση. Στο βιβλίο αυτό υπάρχουν συνεντεύξεις ανθρώπων που γνώριζαν τον Νίκολς. Η δημοσιογράφος Μορίν Ντάουντ αποκαλύπτει πως ο Νίκολς της είχε εκμυστηρευτεί ότι ήταν παρών σε εκείνη τη βραδιά, στα γενέθλια του Προέδρου. Και είδε με τα μάτια του ότι η Μέριλιν Μονρό δε φορούσε εσώρουχο.

«Στεκόμουν πίσω από τη Μέριλιν, πρακτικά αόρατος για το κοινό τη στιγμή που τραγουδούσε. Και κάποια στιγμή, το φόρεμά της σκίστηκε προς τέρψιν μου και ήταν εκεί ολόκληρη η Μέριλιν. Ναι, όντως, δε φορούσε εσώρουχο».

Η Μονρό φαίνεται πως δεν φορούσε ούτε σουτιέν και είχε κάνει μια πολύ προκλητική επιλογή, αφού το ρούχο της ήταν εν μέρει διάφανο. Είναι ένα φόρεμα που η Μέριλιν το αγόρασε 5.000 δολάρια και αγοράστηκε το 2016 από το Ripley’s Believe It Or Not έναντι 4.8 εκατομμυρίων, για να μπει στη συλλογή και να εκτίθεται προς το κοινό.


Keywords
Τυχαία Θέματα