Το νο1 μυστικό των γυναικών από την Κορέα για τον καθαρισμό προσώπου που πρέπει να ξέρετε

Στην απίθανη περίπτωση που δεν το ξέρετε, να σας πούμε πως η Κορέα έχει δημιουργήσει ολόκληρη σχολή στο skincare, με τις Κορεάτισσες να έχουν ίσως τις πιο όμορφες και αψεγάδιαστες επιδερμίδες της γης. Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού η καθημερινή τους ρουτίνα περιποίησης περιλαμβάνει όχι ένα, όχι δύο.. αλλά δέκα ολόκληρα βήματα.

Η κεντρική ιδέα είναι η εξής: κάνετε διπλό καθαρισμό (ντεμακιγιάζ και

πλύσιμο) και έπειτα εφαρμόζετε μάσκα, toner, serums, κρέμες και λάδια. Ναι είναι πολλά, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει. Σήμερα όμως δεν θα εστιάσουμε σε αυτό, αλλά στο step που έχει να κάνει με το πλύσιμο του προσώπου.

Βλέπετε, το να εφαρμόζετε το προϊόν, να το τρίβετε στο πρόσωπό σας και να ξεπλένετε δεν είναι αρκετό σύμφωνα με τις Κορεάτισσες. «Όταν πλένεις και καθαρίζεις την επιδερμίδα σου, καλό είναι να κάνεις ένα ήπιο- χαλαρό μασάζ με το προϊόν καθαρισμού που έχεις επιλέξει, για περίπου ένα ολόκληρο λεπτό κάνοντας παράλληλα κινήσεις με ανοδική φορά. Όταν απομακρυνθούν τα υπολείμματα από το προϊόν, ρίξε με τα χέρια σου μπόλικο νερό στην επιδερμίδα σου, αντί να την τρίβεις», εξηγεί η Sarah Lee, ιδιοκτήτρια του κορεάτικου beauty brand Glow Recipe.

Με λίγα λόγια, ξεκινήστε να παίρνετε μαζί σας στο μπάνιο το κινητό και να βάζετε χρονόμετρο!

1/9 La Roche Posay, Cleansing Micellar Foaming Water 2/9 La Mer, The Cleansing Foam 3/9 Estée Lauder, Advanced Night Micro Cleansing Foam 4/9 Kiehl's, Calendula Deep Clean Foaming Face Wash 5/9 Radiant, Gentle Cleansing Foam 6/9 Erre Due, Smooth Cleansing Foam 7/9 Clinique, Extra Gentle Cleansing Foam 8/9 YSL, Water-In-Foam Cleanser 9/9 Lancaster, Micellar Detoxifying Cleansing Water to Foam ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕφαρμόστε αυτό το makeup trick και θα φαίνεται σαν να μην φοράτε καθόλου foundation

Keywords
Τυχαία Θέματα