Βίκυ Καγιά: «Δεν ξέρω αν είμαι influencer, ξέρω ότι θέλω να είμαι το καλό παράδειγμα»

16:40 9/9/2019 - Πηγή: People

Είναι περιττό να συστήσει κανείς τη Βίκυ Καγιά, όπου με την εμπειρία του απόλυτα Greek fashion icon εξηγεί γιατί η ελληνική μόδα δεν έχει σύνορα, γιατί ο σεβασμός είναι μια αξία με την οποία πρέπει πάντα να πορευόμαστε και πώς η τηλεόραση του σήμερα μπορεί να πρεσβεύσει υγιή πρότυπα ζωής.

Ανάμεσα στα γυρίσματα της νέας σεζόν

για το GNTM και του Shopping Star αλλά και σε νέα ξεκινήματα, κατάφερα να «κλέψω» λίγη ώρα από τη γεμάτη με τρέξιμο και δημιουργικότητα καθημερινότητα της Βίκυς, που, όσα χρόνια κι αν τη γνωρίζω μέσα από τα περιοδικά μόδας, μου επιβεβαιώνει κάθε φορά πως η ευγένειά της είναι αυτή που την έχει κάνει να ξεχωρίσει. Σε μοναδικά οικείο κλίμα και με τους ήχους παιδικών φωνών στο background, μιλήσαμε για καριέρα, τηλεόραση, οικογένεια, προσωπικές σχέσεις, όνειρα και πρότυπα ζωής, δίχως φραγμούς και με μια ανάσα.

Από την Ειρήνη Ζουρνατζή

Αν έπρεπε να κάνεις έναν απολογισμό καριέρας στον χώρο της μόδας αλλά και της τηλεόρασης, ποιος θα ήταν αυτός;

Όλα στην καριέρα μου –εύκολα και δύσκολα– έγιναν καλώς καμωμένα για να φτάσω στο σημείο που βρίσκομαι. Αυτή η πορεία είναι που με καθορίζει, που με ολοκληρώνει. Νιώθω τυχερή για όσα έχω ζήσει, για όσους ανθρώπους έχω γνωρίσει. Καμία καριέρα, σε κανέναν κλάδο, δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Αυτό είναι μονάχα ένας μύθος. Ακόμη κι όταν η πορεία μας φτάσει στην κορυφή, συναντάς εμπόδια, γι’ αυτό πάντα πρέπει να είσαι έξυπνος, γρήγορος, αποτελεσματικός και μεθοδικός για να διατηρηθείς σε αυτήν. Ο ανταγωνισμός είναι απίθανος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο InStyle.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα