Το Facebook ολοκληρώνει το «όραμα» του Ντέιβ Έγκερς με το Facebook Dating

15:17 9/9/2019 - Πηγή: People

Στο βιβλίο του Ο Κύκλος, ο Ντέιβ Έγκερς μιλάει για ένα μέσο δικτύωσης που αλλάζει τον κόσμο και γίνεται κυρίαρχο σε κάθε πτυχή της ζωής. Μέχρι και στην πολιτική με τη Διαφάνεια. Το Facebook δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο, αλλά αρχίζει να γίνεται μια τεράστια «ρουφήχτρα» που θα κάνει τα πάντα να περνάνε από τη δική του έγκριση, από το δικό του περιβάλλον.

Την περασμένη Πέμπτη ο παγκόσμιος κολοσσός των 3 δισεκατομμυρίων πελατών ανακοίνωσε την έναρξη του Facebook Dating

στην Αμερική. Μια εφαρμογή που υπήρχε ήδη σε άλλες 19 χώρες από τις αρχές του 2019.

Μετά το 2013 με το Instagram, το Facebook προχωρά σε ακόμα μια «απορρόφηση» ενός τομέα του διαδικτύου που οι χρήστες αναζητούσαν σε άλλες εφαρμογές όπως το Tinder, εκεί όπου το Facebook δεν είχε πρόσβαση. Πλέον, διευκολύνει την διάβασή του σε προσωπικά στοιχεία των χρηστών.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ εξέφρασε το μεγάλο του όραμα την Πέμπτη με ανάρτησή του.

«Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα σχετικά με το χτίσιμο του Facebook είναι ότι μπορώ να περπατάω σε κάθε πόλη του κόσμου και άνθρωποι να με σταματάνε και να μου λένε ιστορίες για το πως γνωρίστηκαν μέσα από αυτό. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Και μέχρι πρόσφατα, το Facebook δεν είχε κάποια στοιχεία για να συμβάλλει στο dating.

Έτσι, από σήμερα ξεκινάει το λανσάρισμα του Facebook Dating στις ΗΠΑ. Είμαι ενθουσιασμένος να δω πως θα βοηθήσει τους ανθρώπους να έρθουν κοντά και να βρουν την αγάπη μέσα από ενδιαφέροντα, από ομάδες και κοινές εκδηλώσεις. Δουλέψαμε με ειδικούς ασφάλειας και ιδιωτικότητας από την αρχή για να σιγουρέψουμε ότι θα είναι ασφαλές και θα δίνει στον χρήση τον έλεγχο της εμπειρίας του. Το Facebook Dating βρίσκεται τώρα σε 20 χώρες και ανυπομονώ να το λανσάρουμε και σε άλλες σύντομα.»

Το Facebook Dating θα είναι διαθέσιμο μόνο σε mobile χρήση και θα κάνει αυτόματο match δύο ανθρώπων συλλέγοντας τα δεδομένα τους και την γεωγραφική τους τοποθεσία. Μάλιστα, προτείνεται στους χρήστες να κάνουν public τα attend που πατάνε σε εκδηλώσεις ή την παρουσία τους σε group, ώστε να προσφερθεί ένα καλύτερο ματσάρισμα από την εφαρμογή. Στόχος του Ζούκερμπερκ είναι να δημιουργήσει σχέσεις ζωής μέσα απ΄αυτή την εφαρμογή.

Την καλύτερη απάντηση σε αυτό την έδωσε πριν ένα χρόνο το σόου του Στίβεν Κολμπέρ.


Keywords
Τυχαία Θέματα
Facebook, Ντέιβ Έγκερς, Facebook Dating,Facebook, nteiv egkers, Facebook Dating