Φώτης Σεργουλόπουλος: Βαρύ πένθος για την οικογένειά του – Πέθανε η ανιψιά του

14:57 9/9/2019 - Πηγή: People

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Φώτη Σεργουλόπουλου, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Θάνο Μακρογαμβράκη,  «έφυγε» από τη ζωή η 27χρονη ανιψιά του παρουσιαστή, Αντιγόνη.

Η νεαρή κοπέλα κηδεύτηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μεσημέρι της Πέμπτης στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Η Αντιγόνη ήταν η κόρη του μεγαλύτερου αδελφού του Φώτη, Αλέξανδρου,

ο οποίος είναι γνωστός και ως «βασιλιάς των διαμαντιών»

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της η μητέρα της Έμυ και η μικρότερη αδερφή της, Μαρία. Εκεί ήταν και η γιαγιά του κοριτσιού, η Μαρία Σεργουλόπουλου,  και μητέρα του παρουσιαστή, αλλά και η αδερφή της, η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Γιουλάκη.

Η 27χρονη Αντιγόνη σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού και στο παρελθόν είχε βρεθεί στο πλευρό του θείου της στο Φ&Μ Live, ως εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ελληνικό πανεπιστήμιο, πριν από περίπου τρεισήμισι χρόνια, αποφάσισε να φύγει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές και εκεί έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα σημάδια που μαρτυρούσαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το νεαρό κορίτσι άρχισε να παραπονιέται στους οικείους της για έντονες κρυάδες, τις οποίες προσπαθούσε να καλύψει φορώντας περισσότερα ρούχα.

Τελικά, μετά από ιατρικές εξετάεις που έκανε σ’ ένα ταξίδι της στην Ελλάδα, η Αντιγόνη διαγνώστηκε με λευχαιμία σε προχωρημένο στάδιο. Υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση και παρότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα, ώσπου πριν από λίγες ημέρες «έφυγε» από τη ζωή.

H Αντιγόνη Σεργουλοπούλου με τον θείο της, Φώτη, τον Ιανουάριο

View this post on Instagram

family time!

A post shared by Antigoni Sergoulopoulou (@antigoniboo) on Jan 12, 2019 at 11:23am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φώτης Σεργουλόπουλος, Βαρύ, – Πέθανε,fotis sergoulopoulos, vary, – pethane