My Style Rocks 3: Σκληρές εκφράσεις από την Ευρυδίκη για την Κορίνα – «Είναι διπρόσωπη και ελίσσεται σαν το φίδι»

10:56 15/2/2020 - Πηγή: People

Εβδομάδα των τσακωμών ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε στο My Style Rocks 3, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των περιπτώσεων, αφού είναι η παίκτρια με τα περισσότερα παράπονα από τις συμπαίκτριες της και εν μέρει από τους κριτές.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης την είδαμε να αναφέρει ως μάρτυρα την Κιάρα πως την σχολιάζουν πίσω από την πλάτη της με υποτιμητικό τρόπο και ακολούθησε ένας τσακωμός που συμπεριελάμβανε την Κορίνα και τη Janna.

Η κατάσταση δεν έγινε με τίποτα καλύτερη στο επεισόδιο της Παρασκευής, εκεί

όπου η Ευρυδίκη «απασφάλισε» και σχολίασε με σκληρό τρόπο την Κορίνα για τη συμπεριφορά της. Η Κορίνα από την άλλη δεν θέλησε να μπει σε αντιπαράθεση αυτού του τύπου και κατηγόρησε την Ευρυδίκη πως κάνει διαρκώς επίκληση στο συναίσθημα του τηλεθεατή. Στο χορό μπήκε και η Janna που εξηγούσε στην Ευρυδίκη ότι έχει φτιάξει ένα σενάριο στο μυαλό της και νευριάζει, χωρίς όμως να έχει βάση.

My Style Rocks 3: Νέα κόντρα στο ριάλιτι – Κιάρα Μαρκέζη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Janna διαπληκτίστηκαν

«Δεν είμαι κόλακας ψυχούλα μου. Γλείφτρα δεν είναι, ούτε υπήρξα, ούτε θα υπάρξω. Ανάγκη δεν το έχω, εσύ που το έχεις κάνε τη γλείφτρα εδώ. Εγώ ψεύτρα δεν είμαι ούτε γλείφτρα, ευχαριστώ. Θα ανεβάσω και τα μηνύματα που μου στέλνουν για σένα γιατί με προκαλείς. Δεν θα με κοροϊδεύουν εμένα μέσα στα μούτρα μου και θα λέω “ναι”.

Θεωρώ ότι η Κορίνα είναι ένας διπρόσωπος άνθρωπος που κάνει πηγαδάκια κι ελίσσεται σαν το φίδι, απ΄αυτά που έχω δει, γιατί δεν είμαι ηλίθια. Απλά εγώ δεν ήρθα να μιλήσω για τον χαρακτήρα του καθενός. Το λέω και μπροστά της. Μονίμως γλείφει τον έναν και τον άλλον. Με όλους. Εγώ ό,τι έχω να πω το λέω και μπροστά της.

Νευριάζω πάρα πολύ. Τόσο που σκέφτομαι να αποχωρήσω για να μην πλακώσω καμία στο ξύλο. Δεν πάω καλά όταν με προκαλούν. Ειδικά όταν μου λέει η Janna ότι έχω χάσει την ευγένεια μου. Ο καθένας παίρνει τη συμπεριφορά που του αξίζει».

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο συνεχίστηκε και όταν ήρθε η σειρά της Κορίνας να κριθεί για το στυλ της.

View this post on Instagram

Τελικά υπήρχε όρεξη για το party? ⠀ Δείτε περισσότερα με το link στο bio⠀ #MyStyleRocksGR #SkaitvGR

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) on Feb 14, 2020 at 9:20am PST

Όσον αφορά στο βραδινό gala, εκεί είδαμε την αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία άλλωστε είχε ζητήσει από τις υπόλοιπες παίκτριες να την ψηφίσουν γιατί θέλει να φύγει, μετά τα όσα έχουν γίνει με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

View this post on Instagram

H Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχωρεί απόψε από το #MyStyleRocksGR ⠀ Δείτε περισσότερα με το link στο bio⠀ #MyStyleRocksGR #SkaitvGR

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) on Feb 14, 2020 at 3:26pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα