Μέγκαν Μαρκλ: Συνέλαβαν τον ανιψιό της – Ούρλιαζε γυμνός στον δρόμο

16:11 3/10/2019 - Πηγή: People

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον 28χρονο ανιψιό της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Ντούλι.

Το βίντεο δείχνει τον νεαρό να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς στο Xολιγουντ όσο εκείνος κυκλοφορεί στους δρόμους φωνάζοντας υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η σύλληψή του έγινε έπειτα από καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα που ανέφερε στις αρχές ότι ο άντρας περιφέρεται στους δρόμους «υπό την επήρεια ναρκωτικών» και με μία μικρή πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση του. Το βίντεο τον δείχνει γυμνό και να ουρλιάζει, όσο οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον βάλουν στο πίσω μέρος του περιπολικού. Το οπτικό υλικό τραβήχτηκε από τουρίστα, ο οποίος δεν είχε ιδέα ότι μαγνητοσκοπεί τη σύλληψη συγγενή μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Πιο αναλυτικά στο βίντεο φαίνονται τέσσερις αστυνομικοί να σπρώχνουν τον Τόμας Ντούλι μέσα στο περιπολικό, ενώ εκείνος ουρλιάζει και φωνάζει απρεπείς λέξεις. Η μικρή πετσέτα που φορούσε φαίνεται να του έπεσε και ύστερα έμεινε γυμνός στον δρόμο. «Είναι τελείως γυμνός», ακούγεται να λέει ο τουρίστας που τραβάει το βίντεο.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 28χρονος είναι σε βαθμό κακουργήματος. Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι αρχικά πλησίασαν τον Τόμας και εκείνος προσπάθησε να τους αποφύγει, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.  Και μπορεί η αντίσταση κατά των αρχών να θεωρείται  πλημμέλημα, ωστόσο σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο άντρας τραυμάτισε στο γόνατο έναν αστυνομικό, γεγονός που μετατρέπει την κατηγορία σε κακούργημα. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η συμπεριφορά του Ντούλι μέσα στο περιπολικό χειροτέρεψε.

Ο νεαρός άντρας στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τη Δευτέρα αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση 25.000 δολαρίων.

Να σημειωθεί πως το εν λόγω περιστατικό συνέβητην προηγούμενη εβδομάδα και πριν λίγες ημέρες το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Τόμας Ντούλι είναι ανιψιός της Μέγκαν Μαρκλ, γιος του ετεροθαλή αδερφού της, Τόμας Μαρκλ και μάλιστα λέγεται πως  όταν ήταν μικρός η Δούκισσα του Σάσεξ  είχε αρκετά καλή σχέση μαζί του και μάλιστα πολλές φορές του έκανε baby-sitting.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν Μαρκλ, Συνέλαβαν, – Ούρλιαζε,megkan markl, synelavan, – ourliaze