Βασίλης Σίμος: Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του

14:07 3/10/2019 - Πηγή: People

 

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου ο Βασίλης Σίμος.

Ο νεαρός που γνωρίσαμε μέσα από τον τρίτο κύκλο του Survivor, αναγκάστηκε πρόσφατα να υποβληθεί σε δυο χειρουργεία καθώς αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με τον πνεύμονά του.

Ο Βασίλης Σίμος, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του περιγράφοντας πόσο επίπονη ήταν όλη αυτή η διαδικασία και εξηγώντας πως για τους δυο επόμενους μήνες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

«Έπαθα

ένα μεγάλο ατύχημα, μου έσκασε μια φυσαλίδα στον πνεύμονα και μου τρύπησε τον πνεύμονα στα καλά καθούμενα. Αυτό λέγεται πνευμοθώρακας, το έμαθα κι εγώ στην πορεία, γιατί στην αρχή δεν ήξερα. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο κι επίπονο.

Χρειάστηκε χειρουργείο στην αρχή για να μου μπει ένα μηχάνημα, το οποίο σου τρυπάει το κορμί και τον πνεύμονα για να μπει ένας σωλήνας. Δεν επανήλθε ο πνεύμονας, δυστυχώς… Έκανα υπομονή, είχα θετική ενέργεια.

Αυτό τυχαίνει στα ψηλά νεαρά άτομα. Το δικό μου ήταν ένα τυχαίο γεγονός, μπορεί να έχει προκληθεί από διάφορα πράγματα, ακούγονται πολλές απόψεις. Είχα κάποιες κύστες, οι οποίες έπρεπε να αφαιρεθούν.

Έμεινα 20 μέρες στο νοσοκομείο, τώρα είμαι καλά. Πρέπει να προσέχω πολύ, δεν κάνει για δύο μήνες να σηκώσω βάρος, δεν κάνει να δένω τα κορδόνια μου», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Σίμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα