Ο Χοακίν Φίνιξ απολογήθηκε για το βίντεο που τον δείχνει να ξεσπά σε μέλος του συνεργείου γυρισμάτων – Ήταν όλα φάρσα

13:46 3/10/2019 - Πηγή: People

Το φως της δημοσιότητας είδε πριν λίγες μέρες μέσα από την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν ο Χοακίν Φίνιξ να ξεσπά στα γυρίσματα του Joker ενάντια σε ένα από τα υποτιθέμενα μέλη του συνεργείου αποκαλώντας τον μάλιστα «Λάρι».

Το συγκεκριμένο βίντεο κατάφερε πολύ γρήγορα να γίνει viral  και να προκαλέσει πλήθως σχολίων στα social media.

Ο

44χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ το βράδυ της Τρίτης και ο παρουσιαστής πρόβαλε ένα κλιπ από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Joker» που ισχυρίστηκε ότι του έστειλε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς. Σε αυτό το κλιπ, διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, ο Χοακίν εμφανίζεται να «ξεσπά» σε μέλος του συνεργείου γυρισμάτων, ονόματι Λάρι, λέγοντάς του, μεταξύ άλλων, «να βγάλει τον σκασμό» και κατηγορώντας τον ότι τον αποκαλεί «Cher» πίσω από την πλάτη του, υπονοώντας ότι έχει «καβαλήσει το καλάμι»:

«Ξέρω ότι εσύ ξεκίνησες τη @@@ υπόθεση με τη Cher, Λάρι. Με κοροϊδεύεις ότι και καλά είμαι μια @@@ ντίβα. Δεν είναι καν προσβολή. Σοβαρά τώρα, Cher; Τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια, fashion ion… πώς @@@ είναι αυτό προσβολή;» αναφέρει ο Τζόκερ πολύ πειστικά στο τέλος του κλιπ.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Χοακίν Φοίνιξ «έπαιξε» τον ντροπιασμένο και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και τον Λάρι, για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Αυτό το βίντεο έκανε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού να αντιδράσει και να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για την ανάρμοστη συμπεριφορά του ηθοποιού.

Πολύ γρήγορα όμως αποκαλύφθηκε πως όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη φάρσα και για ακόμη μια φορά απέδειξε το υποκριτικό μεγαλείο του Χοακίν Φίνιξ.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Φίνιξ επιβεβαίωσε στο Entertainment Weekly ότι το βιντεάκι γυρίστηκε ως αστείο, και ότι η αμήχανη αντίδραση του 44χρονου ηθοποιού ήταν επίσης σκηνοθετημένη.


Keywords
Τυχαία Θέματα