Peugeot 208: Είναι το καλύτερο αμάξι για όλες τις γυναίκες -Δείτε γιατί!

Ναι, είναι αλήθεια, αυτό το Φθινόπωρο είμαστε έτοιμες να αλλάξουμε το αυτοκίνητό μας και να αποκτήσουμε ένα Peugeot 208, το μοντέλο που λες και φτιάχτηκε για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας, είτε είστε μανούλες, είτε όχι.

Ακολουθούν οι λόγοι που το κάνουν τόσο ξεχωριστό από τα υπόλοιπα της αγοράς και απόλυτα γυναικείο. Θα σας πάρει σίγουρα τα μυαλά -όπως ακριβώς συνέβη και στη δική μας περίπτωση- από την πρώτη ματιά, αφού είναι φανταστικό. Και όλες μας δίνουμε μεγάλη σημασία και στην εμφάνιση,

έτσι δεν είναι κορίτσια; Κομψό αλλά και σπορ, με τέλεια πίσω φώτα με… νυχιές 3 D LED και μια σούπερ ανανεωμένη παλέτα 12 αποχρώσεων και φινιρίσματος των χρωμάτων, ματ, μεταλλικά, πέρλα, ματ με υφή που δεν θα ξέρετε ποια να διαλέξετε. Εμείς πάντως το ομολογούμε χωρίς φόβο… Μας ξετρέλανε το λευκό χρώμα -ταιριάζει γάντι το Καλοκαίρι αλλά είναι τέλειο και για τη σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας, αφού πρόκειται για το πιο πολυτελές και σικ χρώμα.

Ας περάσουμε τώρα στο εσωτερικό του και ας προσπαθήσουμε να σας αναφέρουμε μερικούς από τους… 208 λόγους που το θεωρούμε το απόλυτο γυναικείο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί εκεί έξω και θα σας λύσει πραγματικά τα χέρια. Γιατί πολύ απλά  έχει απίστευτα gadgets, ονειρεμένους και σούπερ άνετους χώρους και τεχνολογία που θα κάνει την οδήγηση παιχνιδάκι, κρατώντας ασφαλείς τόσο εσάς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αρχίζουμε με το Active City Brak (Emergency Urban Collision Braking System) την τεχνολογία που βοηθάει στην αποφυγή ατυχημάτων ή στην μείωση της σοβαρότητάς τους εάν δεν είστε σε θέση να ανταποκριθείτε γρήγορα ενώ κινείστε με ταχύτητες μικρότερες από 30 χλμ/ώρα. Πως λειτουργεί όμως αυτό στην πράξη; Ένας αισθητήρας laser μικρής εμβέλειας που είναι εγκατεστημένος στο παρμπρίζ, ανιχνεύει εμπόδια, όπως ένα όχημα που είναι σταματημένο ή κινείτε στην ίδια κατεύθυνση και αμέσως δίνει εντολή για εφαρμογή της μέγιστης δύναμης φρεναρίσματος με σκοπό να αποφευχθεί η σύγκρουση ή να περιοριστεί. Κάτω μάλιστα από συγκεκριμένες συνθήκες, ακινητοποιεί αυτόματα το αυτοκίνητο αποφεύγοντας έτσι μια πρόσκρουση με το προπορευόμενο όχημα.

Ξεχωριστή θέση στο ταμπλό του κατέχει η οθόνη αφής 7 ιντσών, μέσω της οποίας μπορείτε να χειριστείτε την λειτουργία Mirror Screen. Και αυτό γίνεται πανεύκολα συνδέοντας το κινητό σας στην ενσωματωμένη θύρα USB. Έτσι όλες οι εφαρμογές σας που είναι συμβατές θα εμφανιστούν αυτόματα μπροστά στα μάτια σου και θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και σε χρόνο dt.

Επίσης διαθέτει έγχρωμο 3D σύστημα δορυφορικής πλοήγησης με ρεαλιστική και ευδιάκριτη απεικόνιση των δρόμων για να μην χάνεστε ποτέ και να είστε πάντα στην ώρα σας -θα σας βάλει δηλαδή σε… πρόγραμμα και στο εξής δεν θα καθυστερείτε ποτέ στα ραντεβού σας-  κάμερα οπισθοπορείας που ενεργοποιείται αυτόματα με την επιλογή της όπισθεν και μεταδίδει στην οθόνη αφής την εικόνα του χώρου πίσω από το αυτοκίνητο, έτσι ώστε να εντοπίσετε τυχόν εμπόδια κατά την εκτέλεση ελιγμών. Μα, πείτε μας, όλα αυτά δεν είναι τέλεια;

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ, αφού το Peugeot 208 είναι σούπερ οικονομικό, λόγω της χαμηλής κατανάλωσης diesel σε μεγάλες αποστάσεις, ένα ρεκόρ αναγνωρισμένο από από την UTAC iστην πίστα Belchamp της Γαλλίας. Συγκεκριμένα, 2.152 χιλιόμετρα καλύφθηκαν σε 38 ώρες με 43 λίτρα diesel, με μέση κατανάλωση μόλις 2,0λιτ/100 χλμ! Έτσι πια δεν θα ξοδεύετε μια περιουσία σε βενζίνη και θα διαθέτετε τα χρήματά σας κάπου αλλού, όπως π.χ. στην προσωπική σας φροντίδα, ή την φροντίδα των παιδιών σας. Επίσης είναι απόλυτα πρακτικό αφού είναι αυτόματο, κάνοντας την οδήγησή σας… παιχνιδάκι. Συνεχίζουμε τώρα με τους άνετους χώρους του που είναι ιδανικοί και για τις μετακινήσεις σας στην πόλη και για τις διακοπές σας. Χωράει άνετα παιδικά καθίσματα -τόσο για τα παιδιά σας όσο και για τα παιδιά των φίλων σας, που μπαίνουν και βγαίνουν πανεύκολα- και το πορτ παγκάζ του είναι… αχανές. Ναι,  όσο πράγματα κι αν βάλετε μέσα, από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ μέχρι βαλίτσες πάντα μα πάντα θα υπάρχει ελεύθερος χώρος. Σας το λέμε εμείς, που συνηθίζουμε να έχουμε εκεί όλη την περιουσία μας μόνιμα, από ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά, μέχρι παιχνίδια για τα παιδιά μας λες και… ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση.

Και αφού σας μιλήσαμε για όλα όσα μας ενθουσιάζουν στο Peugeot 208 θα σας αποκαλύψουμε κάτι που θα σας κάνει να τρέξετε να το παραγγείλετε ΤΩΡΑ -ναι, δεν σας κάνουμε πλάκα, μιλάμε πολύ σοβαρά. Η αγαπημένη μας εταιρεία σέβεται τις δικές μας, ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις, του δύσκολου καθημερινού προγράμματός μας και θέλει να μας τα κάνει όλα πιο εύκολα.

Έτσι λοιπόν μας δίνει σε όλες μας τη μοναδική ευκαιρία να σχεδιάσουμε μόνες μας το αυτοκίνητο των ονείρων μας, αυτό που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο και θα είναι σαν να φτιάχτηκε μόνο για εμάς.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ και να φτάσετε βήμα βήμα στο ιδανικό για σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα