Μανώλης Σαρρής: Ο νικητής του Masterchef αποκάλυψε τον χωρισμό του με την όμορφη Λόρι

14:13 13/1/2020 - Πηγή: People

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Masterchef 4, στις 20 Γενάρη, και καλεσμένοι στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκαν οι φιναλιστ του περσινού κύκλου, Μανώλης Σαρρής και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Ο Μανώλης Σαρρής, ο μεγάλος νικητής, μάλιστα προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή: ότι έχει χωρίσει με τη σύντροφό του, την όμορφη Λιόρα, με την οποία τον είχαμε δει να ανταλλάσσουν φιλιά όταν κέρδισε πέρυσι.

Για τη σχέση τους, μάλιστα, ο ανερχόμενος σεφ

είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή, στην οποία είχε πάει καλεσμένος μαζί με την τότε σύντροφό του, Λιόρα.

«Η Λιόρα δεν είναι από εδώ. Είναι από το Άμστερνταμ. Εκεί έμενα τα τελευταία χρόνια. Εκεί γνωριστήκαμε. Έχει έρθει για να βρεθούμε, όχι μόνο για τον τελικό. Μου έλειψε και της έλειψα. Περνούσαμε ωραία όταν ήμασταν μαζί. Χωριστήκαμε πολύ γρήγορα, γιατί μπήκα στο παιχνίδι»,  είχε δηλώσει τότε και για το μέλλον της σχέσης τους είχε απαντήσει: «Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ τι θα κάνω τώρα. Η Λιόρα δουλεύει στο Άμστερνταμ. Ούτε εγώ θα γυρίσω στο Άμστερνταμ, ούτε αυτή θα έρθει Ελλάδα. Το μέλλον το δικό μου είναι εδώ. Θα δούμε πως θα το κάνουμε, είναι περίπλοκο».

Και τώρα, στην ερώτηση που δέχτηκε από τους παρουσιαστές, ο Μανώλης Σαρρής απάντησε:

«Με τη Λιόρα δεν είμαστε πια μαζί. Δεν γινόταν λόγω απόστασης και άλλων πραγμάτων. Το είχαμε συζητήσει. Η ζωή μου εμένα είναι εδώ τώρα. Έχω γυρίσει μόνο μια φορά στο Άμστερνταμ από τότε που έφυγα. Δεν γινόταν να έρθει εδώ η Λιόρα και να φύγει από την Ολλανδία. Δουλεύει σε πολύ καλή εταιρεία, έχει μια διαφορετική ζωή. Την ευχαριστώ πολύ, περάσαμε πολύ όμορφα και πριν και μετά το παιχνίδι. Απλά κάποια πράγματα δυστυχώς τελειώνουν».

Δείτε τη συνέντευξη των δυο πρώην παικτών του Masterchef στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Μανώλη να μιλάει για τον χωρισμό του από το 09:45 στο Video παραπάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μανώλης Σαρρής, Masterchef, Λόρι,manolis sarris, Masterchef, lori