Όταν ο Χάρι προωθούσε τη Μέγκαν Μαρκλ στον CEO της Disney – Η έκπληξη του ισχυρού άντρα και η επιμονή του πρίγκιπα

13:50 13/1/2020 - Πηγή: People

Κάθε στιγμή που περνάει με κάθε λεπτομέρεια που έρχεται στο φως, η κατάσταση με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ γίνεται όλο και πιο άβολη, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι το ζευγάρι εδώ και καιρό προσπαθούσε να ρίξει γέφυρες -επαγγελματικές, τουλάχιστον- με επιχειρήσεις και οργανισμούς εκτός Παλατιού.

Σήμερα, η Daily Mail αποκαλύπτει βίντεο στο οποίο ο πρίγκιπας Χάρι προσπαθεί να προωθήσει τη

δουλειά της συζύγου του στον CEO της Disney και στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας Lion King στο Λονδίνο, τον περασμένο Ιούλιο.

Σ΄αυτό το βίντεο, ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να συζητά για το κατά πόσο η ηθοποιός συζυγός του θα μπορούσε να δανείζει τη φωνή σε ταινίες του κολοσσού κινουμένων σχεδίων.

«Το ξέρεις ότι μπορεί να κάνει voice-overs;», ακούγεται να λέει ο Χάρι στον Μπομπ Άιγκερ με τον τελευταίο να δηλώνει άγνοια και έκπληξη γι’ αυτές τις ικανότητες της ηθοποιού.

«Α, δεν το ήξερα αυτό», του λέει, ενώ ο Χάρι απτόητος συνεχίζει να εξηγεί ότι η σύζυγος του ενδιαφέρεται πολύ για μία τέτοια προοπτική, αποσπώντας την απάντηση ότι -ναι, γιατί όχι;- «να δοκιμάσουμε».

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρκλ, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney, με αντάλλαγμα δωρεές της εταιρείας σε φιλοζωική οργάνωση για την προστασία των ελεφάντων.

Ας σημειωθεί, ότι τότε η συγκεκριμένη εμφάνιση του πρίγκιπα και της συζύγου του είχε συζητηθεί, καθώς σε άλλο βίντεο είχαν ακουστεί και οι δύο να μιλούν για την πίεση που υφίστανται από τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη, με τη Μαρκλ ειδικότερα να ευχαριστεί την Μπιγιόνσε και τον σύζυγό της, Jay – Z για τη στήριξή τους, εξηγώντας ότι είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούν αυτό που συνέβαινε σ’ εκείνη τη φάση στη ζωή τους.

Με στοιχεία από τη Daily Mail 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, CEO, Disney –,otan, chari, megkan markl, CEO, Disney –