Χάρι και Μέγκαν κατηγορούν τον Ουίλιαμ για bullying – «Τι παιχνίδι παίζουν;» αναφώνησε έξαλλος ο Φίλιππος στο άκουσμα της παραίτησης

13:50 13/1/2020 - Πηγή: People

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η ανακοίνωση των Χάρι και Μέγκαν για την αποχώρησή τους από το παλάτι και την απεμπόλιση των βασιλικών τους καθηκόντων την περασμένη Τετάρτη. Μετά τις πρώτες ώρες νηνεμίας και προσπάθειας αντιμετώπισης μιας κρίσης με διεθνή αντίκτυπο, κυκλοφορούν πληροφορίες από γνώστες των βασιλικών, που κάνουν λόγο για ένα αγεφύρωτο χάσμα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Αυτό το χάσμα φαίνεται πως ξεκίνησε από την σχέση Ουίλιαμ και Χάρι.

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του γάμου του δεύτερου με την Μέγκαν, ο Ουίλιαμ ήταν διστακτικός και τον συμβούλευε να το ξανασκεφτεί. Ο γάμος έγινε, παιδί έκαναν, όμως ο Ουίλιαμ εξακολούθησε να κοιτάζει με επικριτικό τρόπο την Μέγκαν, άρα και τον αδερφό του για την επιλογή της γυναίκας του.

Η δυσμενής κρίση φαίνεται πως μετετράπη σε bullying, όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα. Είναι μάλιστα αυτό το bullying από τον Ουίλιαμ που αποτέλεσε την βασική αιτία αποχώρησης του Χάρι και της Μέγκαν από τους θεσμικούς τους ρόλους στη βασιλική οικογένεια. Κι είναι μια απόφαση και διαδικασία που έχει αρχίσει πριν από ένα χρόνο, όταν ακόμα ήταν έγκυος στον Άρτσι, σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Η σημερινή είναι η μέρα της τελικής κρίσης, αφού έχει συγκληθεί σύνοδος στο Παλάτι για τα βασιλικά μέλη, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ θα συζητήσει ενώπιον του Καρόλου και του Ουίλιαμ με τον Χάρι για τον τρόπο που θα γίνει αυτή η αποχώρηση. Το σκηνικό θυμίζει όρους Brexit. Η Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να συμμετέχει στο meeting μέσω τηλεφώνου ή skype, μιας και βρίσκεται με τον Άρτσι στον Καναδά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως έχει η αντίδραση του Φιλίππου όταν έμαθε για την ανακοίνωση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ. Ο 98χρονος Φίλιππος που είχε απομονωθεί στο Σάντριχαμ τα τελευταία 3 χρόνια, λέγεται πως έγινε έξαλλος και ενεργοποιήθηκε ξανά συνομιλώντας με την Ελισάβετ για το τι θα γίνει. «Τι στο διάολο παιχνίδι παίζουν;» φέρεται να είπε και είναι το πιο ενδεικτικό για την κατάσταση στο Παλάτι αυτές τις ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρι, Μέγκαν, Ουίλιαμ, – Τι, Φίλιππος,chari, megkan, ouiliam, – ti, filippos