Τα βερνίκια νυχιών που θα χρειαστείτε αν θέλετε να ακολουθήσετε τις μεγαλύτερες τάσεις του Χειμώνα αλλά και της Άνοιξης

Το χρώμα στα νύχια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και τη φετινή χρονιά. Το τέλειο μανικιούρ είναι δείγμα κομψότητας και οι celebrities το γνωρίζουν. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που ο προσωπικός τους nail artist είναι πλέον μόνιμο μέλος της beauty ομάδας που έχουν πάντα μαζί τους στα παρασκήνια των δημόσιων εμφανίσεων. 

Και οι nail artistst όμως είναι πλέον stars με χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.

Σχεδόν καθημερινά φροντίζουν να αποκαλύπτουν στιγμιότυπα από την προετοιμασία των διάσημων πελατισσών τους κάνοντας όλες εμάς να μένουμε άφωνες.

Δύο από τους αγαπημένους μας είναι ο Tom Bachic που επιμελείται τα νύχια της Jennifer Lopez και η Betina Goldstein που είναι υπεύθυνη για τα nail looks της Emilia Clarke.

Εκτός όμως από τα υπέροχα μανικιούρ που δημιουργούν μαρτυρούν και τα αγαπημένα τους βερνίκια κάθε σεζόν. Εκείνα που είναι ή θα γίνουν μεγάλες τάσεις. 

Και το φετινό χειμώνα είναι ιδιαίτερα μιας και ξεφεύγουν από τα κλασικά. Δείτε τα στη συνέχεια και αποφασίστε το πρώτο που θα απλώσετε.

Rouge Noir. Είναι και παραμένει η μεγάλη μας αδυναμία. Το συγκεκριμένο βερνίκι επέλεξε και ο Bachic για να δημιουργήσει ένα από τα ωραιότερα nail looks της Selena Gomez.

Chanel Le Vernis, Longwear Nail Colour, Rouge Noir

Olive: Ή αλλιώς λαδί. Εκείνο της ελιάς στο Martini λένε χαρακτηριστικά οι nail artists. Πράσινο, εξεζητημένο και  chic ταυτόχρονα. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και περιστάσεις.

OPI Infinite Shine, Olive for Green

Rose Gold: Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Κινείται ανάμεσα στο ροζ και το χρυσό και είναι glam και ρομαντικό. Μπορείτε να το απλώσετε σε όλη τη βάση του νυχιού ή στα tips δημιουργώντας το τέλειο french mani.

Essie Nail Color Intergalactic Metals, Reflection 

Σκούρο καφέ: Είναι το πιο γλυκό, σοφιστικέ σκούρο χρώμα. Όχι άλλο μαύρο για φέτος.

Seventeen Nail Enamel Supreme Shine No 48

Blue: Ψηφίστηκε από την Pantone ως το χρώμα της χρονιάς και είμαστε πολύ χαρούμενες γι’ αυτό.

Korres Gel Effect Nail Colour, Street Blue 

Διαβάστε ακόμη:

Τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης των celebrities

Δείτε τα shag cuts που θα σας πείσουν να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας αμέσως τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα