Ίλντα Κρόνι για GNTM 2: Τα «καρφιά» της για το αποτέλεσμα του τελικού – «Έπαιξε ρόλο η γνωριμία του Σκουλού με την Κάτια»

15:48 24/12/2019 - Πηγή: People

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ίλντα Κρόνι και δήλωσε ξεκάθαρα ότι βρίσκει άδικο το αποτέλεσμα του τελικού του GNTM 2. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας αναφέρθηκε στη γνωριμία του Δημήτρη Σκουλού και την Κάτια Ταραμπανκό, τη μία από τις δυο νικήτριες, θεωρώντας ότι αυτή έπαιξε ρόλο στην τελική επιλογή, ενώ αναφέρθηκε και στη εμπειρία της από το παιχνίδι και τις σχέσεις των FF.

Η Ίλντα Κρόνι δήλωσε

για το αποτέλεσμα: «Η εμπειρία στο GNTM ήταν δύσκολη, αλλά ωραία. Έχω εξελιχτεί ως άνθρωπος, έχω γίνει πιο δυνατή. Δεν είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα του τελικού, έγινε μεγάλη αδικία με την Κέισι. Ποτέ δεν ξέρεις, θα μπορούσαν να είχαν γίνει ανατροπές. Το κοινό είναι κάτι πολύ μεγάλο και είναι σαν να μην μίλησε. Το κοινό την αγαπάει πολύ την Κέισι, όπως έχω δει, όπως και την Άννα Μαρία. Οπότε θα ήθελα να ξέρω τι θα γινόταν.

Έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα η γνωριμία του Δημήτρη Σκουλού με την Κάτια. Άμα σου αρέσει μια κοπέλα από την αρχή, την έχεις προωθήσει για να έρθει σε αυτό το παιχνίδι, αυτόματα στο μυαλό σου βλέπεις αλλιώς αυτή την κοπέλα. Και πιστεύω ότι αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο. Ήταν η αγαπημένη του. Από την αρχή είχα δει μεγάλη συμπάθεια. Τού είχε πει και η Ηλιάνα ότι είναι το φαβορί, και από την αρχή είχα δει ότι αυτός την είχε προωθήσει, οπότε το περίμενα, δυο άτομα τη στήριζαν σίγουρα από την αρχή. Είναι και δυνατό μοντέλο, τη στήριξαν κιόλας…»

Το μοντέλο μίλησε και για τις σχέσεις των FF και αυτό που συνέβη ανάμεσα σε Κάτια και Μαρτίνα: «Ξαφνικά στις FF δεν άρεσε ο χαρακτήρας της Μαρτίνας. Όμως, αυτόν τον χαρακτήρα τον είχαν δει από πιο πριν. Τώρα δεν ξέρω τι κάνουν, το κάνουν για να φτιάξουν το προφίλ τουςμ, επειδή είδαν πως αντέδρασε ο κόσμος όταν έφυγε η Μαρίνα. Η Ασημίνα ήταν ένα μεγάλο σοκ».

GNMT 2- Ίλντα Κρόνι: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με σταρ του Bollywood

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ίλντα Κρόνι, GNTM 2, – Έπαιξε, Σκουλού, Κάτια,ilnta kroni, GNTM 2, – epaixe, skoulou, katia