Άννα Μαρία Ηλιάδου: Απαντά στα σχόλια για τη διαφορά ύψους με τον σύντροφό της

14:07 24/12/2019 - Πηγή: People

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι η μία από τις δυο μεγάλες νικήτριες του φετινού GNTM 2 και ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του παιχνιδιού.

Στο πλαίσιο της στήλης της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» με πικρόχολα σχόλια στο Twitter, το νεαρό μοντέλο απάντησε με εξαιρετική άνεση στους χρήστες που αναφέρθηκαν σε εκείνη στη διάρκεια της συμμετοχής της στο παιχνίδι.

Η Άννα Μαρία απάντησε για τη σχέση της με την Κάτια («Πλέον με την Κάτια τρώμε από το ίδιο πιάτο!», είπε χαρακτηριστικά, αν και τόνισε

ότι φίλες δεν θα γίνουν ποτέ, γιατί δεν ταιριάζουν σαν χαρακτήρες), την αδυναμία του Άγγελου Μπράτη στο πρόσωπό της, για όσους σχολιάζουν ότι είναι «ψώνιο» («δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι, μπορεί να είμαι λίγο, αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή»), αλλά και τον σύντροφό της, Τάσο Ιωαννίδη.

GNTM 2- Τάσος Ιωαννίδης: Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Ηλιάδου απαντά για τη διαφορά ύψους

Μάλιστα, επειδή το σχόλιο αφορούσε τη διαφορά ύψους μεταξύ τους, η Άννα Μαρία Ηλιάδου με ύφος που δεν άφηνε περιθώρια για περαιτέρω αναφορές στο θέμα, είπε: «Τον Τάσο τον έχω σηκώσει πάρα πολλές φορές, όπως κι αυτός με έχει σηκώσει. Και είναι όντως πάρα πολύ ρομαντικό. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η γυναίκα πρέπει να είναι πιο κοντή από τον άντρα, θέλω να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να έχετε περισσότερο μυαλό».

Δείτε όλα όσα απάντησε η Άννα Μαρία Ηλιάδου στο video παραπάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα