Φιλαράκια: Χαμός με τη Τζένιφερ Άνιστον στο πλατό της σειράς – Τρόμαξε τους επισκέπτες στο Central Perk

19:43 24/1/2020 - Πηγή: People

Στο στούντιο της Warner. Bros υπάρχει άθικτο το πλατό με το καφέ που βρίσκονταν οι 6 φίλοι ώστε να το επισκέπτεται κόσμος, εννοείται έναντι αντιτίμου. Οι ξεναγήσεις είναι καθημερινές, είτε για ντόπιους είτε για τουρίστες, και κάποιες φορές υπάρχουν εκπλήξεις. Ιδίως από τη στιγμή που σε διπλανό στούντιο κάνει την εκπομπή της η Έλεν Ντετζένερις.

Η Έλεν είναι κολλητή φίλη με την Τζένιφερ Άνιστον και πριν ένα μήνα της είχε ζητήσει να κάνει γκεστ παρουσίαση της

εκπομπής, μιας και η Έλεν θα έπρεπε να λείψει για μία ημέρα. Αυτό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης με την Άνιστον να κάθεται στον καναπέ και να κάνει τον κλασσικό πεντάλεπτο μόνολογο στην αρχή.

Λίγο μετά έδειξε ένα βίντεο από την παρουσία της στο πλατό της σειράς Φιλαράκια, στο Central Perk, όπου είχε κρυφτεί πίσω από τον καναπέ και περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να πεταχτεί και να τρομάξει τους επισκέπτες. Με το που κάθονταν στον καναπέ και της έδινε σήμα ο φωτογράφος με μια φράση του, η Άνιστον σηκωνόταν και ανάλογα με τις απαντήσεις που είχαν δώσει για τον αγαπημένο τους χαρακτήρα από τη σειρά, τους έκανε το παράπονο της.

Μεγάλη πλάκα πάντως είχαν δύο κοπέλες από την Ιαπωνία που δεν αντιλήφθηκαν εξ αρχής ότι είναι η αληθινή Τζένιφερ Άνιστον και φάνηκε στο βλέμμα τους να κλιμακώνεται η έκπληξη.


Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαράκια, Χαμός, Τζένιφερ Άνιστον, – Τρόμαξε, Central Perk,filarakia, chamos, tzenifer aniston, – tromaxe, Central Perk