My Style Rocks 3: Έξαλλος ο Κουδουνάρης με την Κιάρα Μαρκέζη – «Μου ήσασταν αντιπαθέστατος και εκνευριστικός» του είπε η Ευρυδίκη

18:21 24/1/2020 - Πηγή: People

Για άλλη μια ημέρα ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ο άνθρωπος που απασχολεί περισσότερο τις παίκτριες και το κοινό στο My Style Rocks 3. Μετά το επεισόδιο της Πέμπτης όπου ήρθε σε διαπληκτισμό με τη Μαρία Καζαριάν και την ανάγκασε να αποχωρήσει από το πλατό κι εν συνεχεία να βάλει τα κλάματα, σήμερα το πρόσωπο που δέχτηκε τα βέλη του ήταν η Κιάρα Μαρκέζη.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης η Κιάρα είχε ως κόνσεπτ ότι πάει σε επαγγελματικό ραντεβού για έναν οίκο μόδας και ο κύριος Κουδουνάρης της είπε πως τα ρούχα της δεν ήταν τα κατάλληλα.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής το κόνσεπτ ήταν ότι πήρε τη δουλειά και πήγαινε σε εκδήλωση μαζί με την εργοδότρια της και αυτό έκανε έξαλλο τον κύριο Κουδουνάρη, καθώς θεώρησε πως η Κιάρα τον αγνόησε.

«Βλέπεις εδώ πουθενά να γράφει «Θέατρο της Παρασκευής»; Είναι δυνατόν να έρχεσαι και να μου λες αυτό» της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ακολούθησε έντονος διάλογος, με τους τρεις κριτές εν συνόλω να κρίνουν αυστηρά την Κιάρα και εκείνη να αποχωρεί με την «ουρά στα σκέλια».


Στη συνέχεια έγινε το πέρασμα από τον σκληρό Κουδουνάρη, στον πιο χαλαρό και πιο αστείο. Αιτία γι΄αυτό ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είχε εκφράσει μια συμπάθεια για εκείνον σε προηγούμενο επεισόδιο, παρόλο που στις αρχές τον αντιπαθούσε.

«Στις αρχές μου ήσασταν αντιπαθητικός κι εκνευριστικός, αλλά μετά γίνατε αδιάφορος. Τώρα σας συμπαθώ λίγο».

Ο Κουδουνάρης πάντως δεν φάνηκε να ικανοποιείται και της ζήτησε χάριν αστεϊσμού να επιστρέψει στην αντιπάθεια.

«Το «αδιάφορος» δε μου αρέσει. Καλύτερα να με μισείς. Αυτή η αδιαφορία δε μου αρέσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks 3, Έξαλλος, Κουδουνάρης, Κιάρα Μαρκέζη – Μου, Ευρυδίκη,My Style Rocks 3, exallos, koudounaris, kiara markezi – mou, evrydiki