Game of Thrones: Να ελπίζουμε σε καλύτερο τέλος, κύριε Μάρτιν; Όσα αποκάλυψε ο συγγραφέας για το πώς πραγματικά τελειώνει το «Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς»

19:02 24/1/2020 - Πηγή: People

Από την 6η σεζόν του Game of Thrones και μετά η σειρά είχε αρχίσει να ξεφεύγει κατά πολύ από τα βιβλία κι αυτό γιατί δεν υπήρχαν πια βιβλία. Εννοούμε ότι ο Τζορτζ Μάρτιν βρισκόταν ακόμα στο γράψιμο για το νέο του βιβλίο και η σειρά δεν είχε πλέον κάπου να πατήσει, οπότε οι Μπένιοφ και Βάις έγραψαν τη δική τους φαντασίωση. Μια φαντασίωση που δεν έτυχε της καλύτερης αποδοχής, αφού πολλοί δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Ο Τζορτζ Μάρτιν έχει λάβει υπ΄όψιν αυτές

τις αντιδράσεις.

Κι αφού τις έχει λάβει, έχει πάρει και τα μέτρα του. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στο γερμανικό Welt, ο κόσμος γνωρίζει ένα φινάλε της μυθολογίας του, αλλά δεν γνωρίζει το τέλος. Με αυτή τη φράση αφήνει να εννοηθεί πως δεν έχει ακολουθήσει την πεπατημένη των Μπενιόφ και Βάις, αλλά έχει δώσει ένα άλλο τέλος.

Αν σκεφτεί κανείς πως στα περισσότερα στοιχεία που διαφοροποιήθηκαν οι σεναριογράφοι του Game of Thrones ικανοποίησαν περισσότερο από τον Μάρτιν το κοινό, η φράση του αυτή δεν είναι και πολύ ελπιδοφόρα, αλλά σίγουρα δημιουργεί μια μεγάλη αγωνία για το ποιοι θα πεθάνουν. Είναι άλλωστε το μόνο σίγουρο και στα βιβλία του μπορούν να πεθάνουν ορισμένοι χαρακτήρες με μεγαλύτερη ευκολία απ΄ό,τι στη σειρά.

Ως προς τους τίτλους του 6ου και του 7ου βιβλίου, ο Μάρτιν έχει δώσει τους τίτλους The Winds of Winter και A Dream of Spring.

Keywords
Τυχαία Θέματα