Έφτυναν και έβριζαν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στα Εξάρχεια

14:08 10/10/2019 - Πηγή: People

Επίθεση δέχτηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δέχτηκε την επίθεση στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια, γύρω στις 23:00 το βράδυ.

Όπως αναφέρεται στον ίδιο ιστότοπο ο βουλευτής άρχισε να δέχεται σπρωξιές, ύβρεις, ενώ κάποιοι τον έφτυναν.

Στην ανακοίνωσή τους, ο Λαφαζάνης καθυβρίζεται

και κατηγορείται για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και για κείμενα του σε διάφορα διαδικτυακά Μέσα.

Ακολουθεί μέρος της ανακοίνωσης:

«Χτες Τετάρτη 09-10-2019 γύρω στις 23:00 στην οδό Στουρνάρη περπατούσε ο γνωστός αρχιρουφιάνος του κράτους και του κεφαλαίου, Π. Λαφαζάνης. Στα όσα ισχυρίζονται συνελεύσεις του αγώνα για το κόμμα του:

Μιλάμε για το κόμμα που πρωτοκλασάτα στελέχη του συμμετείχαν το ‘15 στην κυβέρνηση και στη διαχείριση των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών/ριών. Για το κόμμα που ο επί σειρά ετών αρχηγός του ήταν ο υπουργός και ο πολιτικά υπεύθυνος για τη δολοφονία των 4 εργατών στο κάτεργο-διυλιστήριο του Λάτση το ’15. Για το κόμμα που στήριξε ηθικά και πολιτικά τα εθνικιστικά συλλαλητήρια το ‘17-‘18 του κράτους (μέρους του, όχι όλου), της εκκλησίας και των φασιστών, τα οποία οδήγησαν σε επιθέσεις σε καταλήψεις», γράφουν χαρακτηριστικά. Μάλιστα σε άλλο σημείο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Υπολογίζουμε ως λάθος μας, που η επίθεσή μας περιορίστηκε σε φτυσιές, σπρωξίματα και λεκτική αντιβία. Δίνουμε όρκο στον κόσμο του αγώνα ότι την επόμενη θα φύγει με φορείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα