The 2Night Show: Δυναμικό ξεκίνημα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

13:27 10/10/2019 - Πηγή: People

Το The 2Night Show επέστρεψε και αν κρίνουμε από το ξεκίνημα, φαίνεται πως επέστρεψε για να κάνει μια πορεία πολύ καλύτερη από την περσινή. Εφάμιλλη της πρώτης του χρονιάς, ίσως και καλύτερη.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι τόσο υψηλά τα νούμερα λόγω της πρεμιέρας. Κάτι που θα ευσταθούσε αν δεν υπήρχε το δείγμα της περσινής σεζόν. Τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε ξεκινήσει τέλη Νοεμβρίου μετά από διάφορα που είχαν βγει προς τα έξω, άρα υπήρχε περισσότερο ενδιαφέρον για το πώς θα είναι και δεν είχε πιάσει τα τόσο υψηλά νούμερα που έκανε χθες.

Μάλιστα, είναι

νούμερα που επιτεύχθηκαν απέναντι στα Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη, που την περσινή σεζόν είχε βγει νικήτρια σε όλες τις μάχες με τον Αρναούτογλου.

Χθες το βράδυ, στο The 2Night Show, είδαμε καλεσμένες τη Μαρία Κίτσου από τις Άγριες Μέλισσες και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Πρόκειται για δύο κυρίες που σίγουρα δημιουργούν μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό. Φαντάζουν λοιπόν λογικά τα 25,5% και 23% που έκανε σε γενικό και δυναμικό.

Την ίδια στιγμή, η Ελεονώρα Μελέτη με καλεσμένους τον Ριχάρδο και τον Σπύρο Πόρο, έκανε 11,9% και 11,2% στις δύο κατηγορίες κοινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
2Night Show, Δυναμικό, Γρηγόρη Αρναούτογλου,2Night Show, dynamiko, grigori arnaoutoglou