Ριχάρδος: «Από τη στιγμή που δεν χρωστάω στο κράτος, έχω το δικαίωμα να έχω όσο χλιδάτη ζωή θέλω»!

13:05 10/10/2019 - Πηγή: People

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτης  ήταν στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του «Μετά τα Μεσάνυχτα» ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος και μίλησε για τα τα παιδικά του χρόνια, πως από παλιατζής κατάφερε να είναι πλέον ιδιοκτήτης 100 ενεχυροδανειστηρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και για την περιπέτεια του με τη δικαιοσύνη.

Μεταξύ άλλων, ο Ριχάρδος είπε: «μου άρεσε η ζωή με ακριβά γούστα, γι’ αυτό από παιδί αναγκάστηκα να δουλέψω για τα προς το ζην. Ντρέπομαι

να το πω, αλλά από 12 χρονών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι. Ντρέπομαι γιατί ο κόσμος τώρα με βλέπει σε μια άλλη κατάσταση και δεν θέλω να πουν…Στα 24 άνοιξα το πρώτο μου κατάστημα στο Σύνταγμα».

Αναφέρθηκε επίσης στο διαζύγιο των γονιών του όταν ήταν μικρός («με μεγάλωσε ο πατέρα μου»), ενώ αποκάλυψε ότι έχει πάει μέχρι την πρώτη τάξη του Γυμνασίου: «Δεν μου άρεσε το σχολείο, το σταμάτησα. Ήθελα να μπω στις επιχειρήσεις από μικρός, γιατί μ’ αρέσαν τα ακριβά γούστα και η χλιδάτη ζωή και προσπάθησα να φτάσω αυτούς που τη ζούσαν. Νομίζω ότι τα κατάφερα… Δεν μετάνιωσα που άφησα το σχολείο, απ’ ό,τι φάνηκε δε μου χρειάστηκε!»

Για την περιπέτειά του με τη δικαιοσύνη δήλωσε ότι ήταν μια «παρεξήγηση». Ενώ μίλησε για τη πλουσιοπάροχη ζωή του, για την οποία τον έχουν κατηγορήσει: «Πιτσιρικάς έχω βρεθεί σε χειρότερη οικονομικά θέση από τους περισσότερους που έρχονται σε εμένα, έχω βρεθεί και στην άλλη πλευρά. Κι άλλοι ζουν πιο χλιδάτη ζωή από εμένα, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε Από τη στιγμή που δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ στο ελληνικό κράτος, νομίζω έχω το δικαίωμα να έχω όσο χλιδάτη ζωή θέλω! Αν χρωστούσα, δεν θα είχα το δικαίωμα».

Τέλος, ο Ριχάρδος αποκάλυψε ότι οι περίφημες διαφημίσεις του τον εκνευρίζουν πια, ενώ δήλωσε ότι «Τρελαίνομαι για τα κοσμήματα, ο κίτρινος χρυσός μ’ αρέσει πάρα πολύ!»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ριχάρδος, Από,richardos, apo