Συμπρωταγωνιστής της Φελίσιτι Χάφμαν στο Desperate Housewives αφήνει αιχμές για τη συμπεριφορά της

14:08 10/10/2019 - Πηγή: People

Η Φελίσιτι Χάφμαν βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στο επίκεντρο λόγω του σκανδάλου με τα κολλέγια στις ΗΠΑ και τον παράνομο χρηματισμό που είχε κάνει για το παιδί της. Στις αρχές Σεπτεμβρίου της επιβλήθηκε η ποινή των 14 ημερών φυλάκισης επειδή το ποσό του χρηματισμού ήταν μικρό, ενώ κι η ίδια αποδέχτηκε την ενοχή της και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Δεν ξέρουμε αν η κοινή γνώμη μπόρεσε να της συγχωρήσει αυτό το ατόπημα, αλλά σίγουρα ένας πρώην συμπρωταγωνιστής της φαίνεται να μη συμφωνεί με το

μικρό μέγεθος της τιμωρίας της.

Ο Ρικάρντο Τσαβίρα υποδύθηκε τον άντρα της Εύα Λονγκόρια στη σειρά για τις 8 σεζόν που παιζόταν. Με ένα tweet στο οποίο σχολιάζει την ποινή της, κάνει λόγω για «προνόμιο των λευκών» και αφήνει υπόνοιες για την συμπεριφορά της στα γυρίσματα της σειράς.

«Λευκό προνόμιο. Και το έζησα για 8 χρόνια, οπότε ξέρω για τι ακριβώς μιλάω. Η ανάληψη της ευθύνης της πράξης και η υπευθυνότητα δεν σημαίνουν τίποτα γι΄αυτούς τους ανθρώπους. Για 8 χρόνια στο Housewives έζησα τη διάκριση. Σε όλη μου τη ζωή την ζω και έχω παλέψει με τις επιπλοκές της σε καθημερινή βάση και με όλη την πολιτισμική βία που έχω δει και στις δύο πλευρές. Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι σκατά».

Μάλιστα, ο Τσαβίρα επανήλθε με αφορμή τα σχόλια που δέχτηκε κάτω από το tweet. «Κουράστηκα με τους ηλίθιους ανθρώπους και τις ηλίθιες διαφωνίες. Όποιος δεν το έχει ζήσει από μέσα, δεν μπορεί να εκφέρει άποψη».

Σε αντίθεση με τον Τσαβίρα, η Εύα Λονγκόρια είχε σταθεί στο πλευρό της Χάφμαν από την πρώτη στιγμή με μια δημόσια επιστολή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα