Lucy In The Sky: Η Νάταλι Πόρτμαν πάει στο διάστημα και χάνει τα λογικά της

14:49 27/8/2019 - Πηγή: People

Λίγες εβδομάδες πριν, στην Comic Con του Σαν Ντιέγκο, η Νάταλι Πόρτμαν δεχόταν την αποθέωση του κοινού μετά την ανακοίνωση της Marvel πως θα γίνει η She Thor. Βγήκε έξω με το σφυρί του Thor στα χέρια και η αλήθεια είναι πως δεν έπεισε ότι μπορεί να στηρίξει έναν τέτοιο ρόλο.

Δεν είναι κάτι υποτιμητικό, ούτε δείχνει κάτι για το ποιόν της ως ηθοποιός. Άλλωστε, μόνο στο πρόσφατο παρελθόν να κοιτάξει κανείς, αφήνοντας

απ΄έξω το Black Swan, θα βρει αρκετές ερμηνείες της αντάξιες του σημαντικού της ταλέντου.

Απλώς δεν φαίνεται να κολλάει πολύ με τα χαρακτηριστικά ενός υπερήρωα. Αντιθέτως, της είναι ταμάμ ταινίες όπως αυτή στην οποία θα την δούμε από τον Οκτώβριο.

Το Lucy In The Sky έχει ένα κόνσεπτ σχετικό και ταυτόχρονα άσχετο με το Annihilation, την ταινία που πρωταγωνίστησε το 2018. Το σχετικό είναι πως μιλάμε για ένα sci-fi και μια εμπειρία της στο διάστημα. Το άσχετο είναι πως εδώ δεν μιλάμε για μια Γη την οποία επισκέφθηκαν εξωγήινες μορφές και την κατέλαβαν.

Εδώ μιλάμε για μια γήινη που πήγε στο διάστημα. Η Λούσι Κόλα είναι αστροναύτης και μετά από μια αρκετά συνταρακτική εμπειρία στο απόλυτο κενό, επιστρέφει στη Γη και δεν είναι πια η ίδια. Προφανές. Δεν είναι όμως προφανές πως θα αρχίσει να έχει ψευδαισθήσεις και η απόσταση της από την πραγματικότητα θα μεγαλώνει κάθε στιγμή.

Το αυτό ισχύει και για τον θεατή που θα μπει στην διαδικασία να μην αναγνωρίζει αλήθεια από ψέμα και να αμφισβητεί τα πάντα. Είναι ωραίο να αμφισβητείς, αρκεί να έχεις πάντα ένα σταθερό έδαφος. Στην περίπτωση του Lucy In The Sky θα είναι ωραίο που δεν θα υπάρχει αυτό το σταθερό έδαφος.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν κι από την προσέγγιση του Νόα Χόλι, ενός πολυταλαντούχου σεναριογράφου που έχει γράψει τις σειρές Fargo και Legion και κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στη σκηνοθεσία.


Keywords
Τυχαία Θέματα