MTV VMAs 2019: Νέα γκάφα από τον Τζον Τραβόλτα – Μπέρδεψε την Τέιλορ Σουίφτ με drag queen

13:08 27/8/2019 - Πηγή: People

Εδώ και πολλά χρόνια φαίνεται πως ο Τζον Τραβόλτα δεν ενδιαφέρεται πια για τίποτα. Δεν τον νοιάζει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή. Θέλει απλώς να γίνει η εκάστοτε δουλειά και να πάει παρακάτω.

Αυτό βέβαια τον έχει οδηγήσει σε πολλές άβολες στιγμές. Η πιο χαρακτηριστική είναι αυτή που έγινε στα Όσκαρ του 2014, τότε που ήταν να απονείμει βραβείο στην Ιντίνα Μένζελ και καθώς την παρουσίαζε την προσφώνησε ως Αντέλ Νταζίμ.

Ένα χρόνο

μετά, η Μενζέλ του είχε ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα.


Πέντε χρόνια μετά ο Τζον Τραβόλτα ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά ήταν στα μουσικά βραβεία MTV VMAs όπου είχε ανέβει στη σκηνή μαζί με την Queen Latifah και θα έδινε ένα από τα τρία βραβεία στην Τέιλορ Σουίφτ. Το πρόβλημα ήταν πως μαζί του στη σκηνή ήταν και 3 drag queen από το σόου του Ru Paul. Η μία είχε ξανθιά περούκα και το μαλλί της έμοιαζε αρκετά με της Σουίφτ.

Πολύ λογικά ο Τραβόλτα μπερδεύτηκε και γύρισε αυτόματα στην Τζέιντ Τζολί, την drag queen περί ης ο λόγος, και της είπε συγχαρητήρια, ενώ επιχείρησε να της δώσει και το βραβείο. Την ίδια στιγμή η Τέιλορ Σουίφτ δεν είχε πάρει χαμπάρι και απλώς δεχόταν συγχαρητήρια από τους γύρω της και τους ασπαζόταν.

Πραγματικά είναι από τα bloopers που δεν θα ξεχαστούν εύκολα. Το πιο αστείο βέβαια είναι πως ο Τραβόλτα είχε δηλώσει πριν την έναρξη της βραδιάς ότι μπορεί να κάνει πάλι λάθος σε κάποιο όνομα.

Πώς το λέει το ρητό; Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.


Keywords
Τυχαία Θέματα