Τελικά, η Μαρέβα έχει στιλ ή όχι; Το Instyle αποφάσισε

14:09 27/8/2019 - Πηγή: People

Mετά τις fashion influencers, ήρθαν και οι fashion experts… βρε καλώς τες

Οι στιλιστικές εμφανίσεις της Μαρέβας Γκραμπόφσκι έχουν διχάσει το κοινό. Οι μισοί την αποθεώνουν, οι άλλοι μισοί την κατακεραυνώνουν. Κυρίως το τελευταίο, αφού νομοτελειακά αυτοί που ουρλιάζουν είναι αυτοί που ακούγονται περισσότερο.

Σε κάθε της εμφάνιση το ίδιο συνολάκι χαρακτηρίζεται με όλη την γκάμα επιθέτων.

Από επιτομή του στιλ έως βλαχομπαρόκ.

Όλα αυτά μετά τις εκλογές, από τότε δηλαδή που η Μαρέβα θεωρείται «απειλή».  Οπότε μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι ένα 39,85% την επιδοκιμάζει (φινετσάτη),  ένα 31,53% την απορρίπτει (βλαχάρα) ένα 2,08% ρίχνει λευκό (δεν ασχολείται), ένα 3,44% είναι υπεράνω «μην κατηγορείτε άλλες γυναίκες», κι ένα 0,74% μαζεύει υπογραφές για κάτι άσχετο με το θέμα μας.

Και ήρθε η περίφημη συνάντηση της πρώτης κυρίας της Ελλάδας με την πρώτη κυρία της Γαλλίας, στην οποία έχουμε έτσι κι αλλιώς σούρει τα εξ αμάξης για τις πλαστικές της, τα κιλά της, τον νεότερο σύζυγό της, το μαύρισμά της. Τα timeline μας μετά από ποινικολόγους, συνταγματολόγους, σεισμολόγους, περιβαλλοντολόγους, γέμισαν και από κριτικούς μόδας.

Και το κοινό χωρίστηκε στα δύο:

Σχεδιαστές μόδας VS τηλεοπτικού κοινού των reality μόδας

Γυναικείο περιοδικό μόδας VS κατάλογος La Redoute

Fashion editors VS Facebook αποψάρα

Επειδή τα πρώτα (σχεδιαστής μόδας, γυναικείο περιοδικό, fashion editor) απαιτούν έναν σχετικό κόπο, νικoύν σε όγκο και εμπάθεια τα δεύτερα.

Η μπάλα πήρε και τον Βασίλη Ζούλια, αρκεί να δει κανείς τα comments κάτω από το ποστ του, στο οποίο υποστηρίζει πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι η δεύτερη πρώτη κυρία μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που έχει στιλ.

Ο Βασίλης Ζούλιας για την εμφάνιση της Μαρέβα Μητσοτάκη στο Παρίσι: «Η Μαρέβα έχει στιλ και άποψη, τελεία και παύλα»

Αλλά ποιος είναι ο Βασίλης Ζούλιας για να έχει άποψη για το στιλ, σωστά;

Διαβάστε περισσότερα στο Instyle.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα