MTV VMAs 2019: Αυτή ήταν η πιο εκκεντρική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

12:47 27/8/2019 - Πηγή: People

Κάθε χρόνο γινόμαστε μάρτυρες πολλών εκκεντρικών εμφανίσεων σε όλες τις απονομές, είτε είναι μουσικές, είτε κινηματογραφικές, είτε τηλεοπτικές. Αυτό σημαίνει πως από ένα σημείο και μετά δεν θα έπρεπε να μας σοκάρει τίποτα.

Όσο συνηθισμένος και να είναι κανείς όμως, δε μπορεί να μη νιώσει κάπως περίεργα με την εμφάνιση της Νικίτα Ντράγκαν, ειδικά σε μια εποχή όπου η βιομηχανία του θεάματος διατείνεται την ανάγκη της να φέρει τον κόσμο

της σε μια απόλυτη ισότητα.

Δε μπορούμε να φανταστούμε τι θα είχε γίνει στα social media αν ένας άντρας είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με τρεις γυναίκες να είναι δεμένες με λουριά στο ρούχο του, αλλά σίγουρα θα απείχε παρασάγγας από αυτό που έγινε με την κυρία Ντράγκαν. Περισσότερο με αποδοχή της «στυλιστικής» της επιλογής μοιάζει, παρά με επικριτικό βλέμμα.

Και να φανταστεί κανείς ότι πριν και μετά από την συγκεκριμένη κυρία, είδαμε στο κόκκινο χαλί τον κομμωτή Τζόναθαν Βαν Νες με αυτή την αμφίεση και την τραγουδίστρια Βερόνικα Βέγκα με αφαιρετική τάση στο πάνω μέρος και μια σειρά από γιγάντια δολάρια τυλιγμένα στην κάτω πλευρά.

1 από 6

2 από 6

3 από 6

Sponsored Ad

4 από 6

5 από 6

6 από 6

Keywords
Τυχαία Θέματα