Κωνσταντίνος Μαγγιώρος (FRIESLAND): Στηρίζει την Ελλάδα στα δύσκολα

Είναι μια βιομηχανία που στηρίζει τη χώρα μας στα δύσκολα. Η πολυεθνική εκείνη που διατηρεί παραγωγική παρουσία εντός των συνόρων μας, που επενδύει σε νέα προϊόντα ΝΟΥΝΟΥ και που δεν διστάζει να παρέχει πρώτη ύλη για να στηρίξει τις δοκιμαζόμενες από την κρίση οικογένειες.

Μια εταιρεία με ισχυρή θέση στην αγορά. Η Friesland Campina Hellas

αποτελεί μια εταιρεία-πρότυπο που θωρακίζεται έναντι της επιταχυνόμενης πτώσης στην κατανάλωση γαλακτοκομικών, προσβλέποντας σε βελτιωμένες επιδόσεις από το 2017 και μετά. Εμπειρο στέλεχός της είναι ο διευθύνων σύμβουλός της Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, από εκείνους που κρατώντας το πηδάλιο ξεπέρασαν το πολύ δύσκολο από κάθε άποψη 2015 και που παρά την αρνητική πορεία της κατανάλωσης γάλακτος φέτος δεν διστάζει να προχωρά αναπτυξιακά και με δυναμισμό. Με έσοδα στα 265 εκατ. ευρώ, η εταιρεία βοήθησε και αυτή τη χρονιά τον πελάτη της με προσφορές. Παράλληλα τα εμπορικά της σήματα στηρίχθηκαν πάρα πολύ και απέδωσε η προσπάθεια συγκράτησης των τζίρων. Το 2017 είναι χρονιά ανάκαμψης και παρουσίασης και άλλων στρατηγικών από την πλευρά μιας ανθεκτικής εταιρείας που, παρά την κρίση, στέκεται όρθια. Μιας εταιρείας που ξεπέρασε συν τοις άλλοις και το πρόβλημα της Μαρινόπουλος.

Σαν να μην έφθαναν αυτά, όμως, η εταιρεία και το σήμα ΝΟΥΝΟΥ στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!» προσέφερε 1.000.000 ποτήρια γάλα σε μικρά παιδιά αποδεικνύοντας την ευαισθησία της. Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε το δεύτερο εξάμηνο του 2015, προσφέρει γάλα σε δεκάδες μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς από όλη την Ελλάδα που έχουν υπό τη φροντίδα τους παιδιά διαφόρων ηλικιών. Το πρόγραμμα συνεχίζεται και το 2017 με στόχο περισσότερα αποτελέσματα προσφοράς και αγάπης.

Η Friesland Campina, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή διατροφικών προτάσεων που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να ακολουθούν διατροφικά πρότυπα τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού με προϊόντα άριστης ποιότητας. Η Friesland Campina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ ιδρύθηκε το 1983 και διαθέτει στην Ελλάδα ευρεία γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των Ελλήνων. Διαθέτει στην ελληνική αγορά βρεφικά γάλατα και κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος και τυριά με την επωνυμία ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA. Παράλληλα διακινεί και προϊόντα για επαγγελματική χρήση με άλλες επωνυμίες της μητρικής εταιρείας. Η μονάδα παραγωγής γάλακτος της Friesland Campina Hellas λειτουργεί στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας από το 2004, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ακολουθώντας τις τελειότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και υπό την εποπτεία άρτια καταρτισμένου προσωπικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα