Εγκαινιάστηκε η συνεργασία Golden Cargo με τη Lufthansa Cargo

Του Μηνά Τσαμόπουλου

Την περασμένη εβδομάδα στην Έκθεση των Ποσειδωνίων η Golden Cargo μιας από τις κορυφαίες εταιρείες logistics ανταλλακτικών πλοίων στην κόσμο, με έδρα τον Πειραιά συμφερόντων της οικογένειας Βενιάμη εγκαινίασε και επισήμως τη συνεργασία της με την Lufthansa Cargo. Μία συνεργασία μεταξύ της θαλάσσιας ναυσιπλοΐας και των αερομεταφορών.

Βασικός στόχος η δημιουργία συστήματος

αερομεταφοράς ανταλλακτικών των πλοίων και πορθμείων. Η Golden Cargo εξυπηρετεί περισσότερα από 2.500 πλοία παγκοσμίως και είναι contract logistics provider για μεγάλους παραγωγούς και εμπόρους ανταλλακτικών πλοίων. Η Golden Cargo πραγματοποιεί το 70% όλων των μεταφορών της αεροπορικώς. Σε αυτή εργάζονται 120 υπαλλήλους. Προσλαμβάνει προσωπικό το οποίο εκπαιδεύει η ίδια από την αρχή

Από την πλευρά της η Lufthansa Cargo, έχει ως σκοπό να στηρίζει ειδικευμένες εταιρείες logistics, όπως είναι η Golden Cargo, στην παγκόσμια δραστηριότητά τους με τον καλύτερο τρόπο. Η Lufthansa Cargo διαθέτει μια σειρά προϊόντων που ταιριάζουν απόλυτα σε τέτοιου είδους συνεργάτες και μια ομάδα που είναι εξοικειωμένη με τις ανάγκες που προκύπτουν στον τομέα της ναυτιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα