Υπάρχει ένα celebrity braid look που σας ταιριάζει τέλεια απλά πρέπει να το ανακαλύψετε

Ωραίες είναι οι αλογοουρές και τα messy bun και πρακτικά αλλά μεταξύ μας τώρα σαν τις πλεξούδες δεν έχει. Είναι chic αλλά και pop, κλασικές και περίτεχνες κατάλληλες για το γραφείο αλλά και για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Επίσης είναι ένα χτένισμα που θα μείνει στη θέση του όλη μέρα χωρίς να χρειαστεί να το διορθώσετε ή να το φτιάξετε από την αρχή.

Οι stars λατρεύουν τις πλεξούδες και το γνωρίζετε. Τις έχετε δει άλλωστε τόσο στις βόλτες τους στην πόλη όσο και στις εμφαnίσεις τους στο

κόκκινο χαλί. Τις έχετε ζηλέψει και αντιγράψει.

Και ένα είναι το σίγουρο: Μερικά από τα celebrity braid looks δείχνιυν τέλεια και σ’ εσάς.

Εμείς θα σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας, δε μένει παρά να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Emily Ratajkowski: Crown braid και μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο είναι το χτένισμα που τη μετέτρεψε σε Θεά.

Kerry Washington: Τα πολύ σγουρά μαλλιά της τιθασεύονται μόνο με τις πλεξούδες. Μάζεψε τα μαλλιά της σε χαμηλή αλογοουρά και δημιούργησε μια πλεξούδα στο μέσο ακριβώς και δύο στο πλάι. Το πιο καλοκαιρινό look ever.

Lucy Hale: Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να κάνετε πλεξούδα αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε bob; Την υιοθέτησε η Lucy και είναι ότι ωραιότερο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Kate Hudson: Ένας φιόγκος στο τέλος της χαμηλής πλεξούδας είναι ότι πιο chic και κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις. Η Hudson άφησε δύο κυματιστές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο δημιουργώντας την τέλεια κορνίζα.

Emma Watson: Ένας χαμηλός, πολύ μικρός κότσος στολισμένος με πλεξούδες είναι έργο τέχνης και όχι απλά ένα χτένισμα.

Dania Ramirez: Ονειρεμένο και ρομαντικό look που θυμίζει άλλες εποχές. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια του κομμωτή σας εκτός αν πιάνουν τόσο πολύ τα χέρια σας.

Blake Lively: Η Βασίλισσα της πλεξούδας. Έχει υιοθετήσει κατά καιρούς τις ωραιότερες αλλά η συγκεκριμένη είναι η αγαπημένη μας.

Charlize Theron: Χαμηλό σινιόν με πλεξούδες που την κάνουν να μοιάζει με πριγκίπισσα.

Ciara: Ένα απίθανο look με πλεξούδα ψαροκόκαλο στο εσωτερικό των μαλλιών. Κατάλληλη για όσες από εσάς έχετε μακριά μαλλιά με έξτρα όγκο.

Maria Menounos: Ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει δημιουργήσει την πιο glam πλεξούδα ψαροκόκαλο στην αγαπημένη του φίλη, με όγκο στην κορυφή.

Diane Kruger: Pigtail buns σε μια μοντέρνα εκδοχή του αγαπημένου look που θυμίζει την Princess Leia.

Διαβάστε ακόμη:

Μην φύγετε για weekend αν δεν σιγουρευτείτε ότι υπάρχουν στην τσάντα σας τα απαραίτητα!

Mapping: Ο νέος τρόπος να απλώνετε το φον ντε τεν!

Keywords
Τυχαία Θέματα