Παύλος Παπαδόπουλος – Άννα Ελευθερίου: Οι πρώτες αναρτήσεις τους μετά τη νίκη τους στο Power of Love 2!

Μετά από 5,5 μήνες στον τηλεοπτικό αέρα το Power of Love έριξε αυλαία την περασμένη Παρασκευή αναδεικνύοντας ανάμεσα σε 8 παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν τελικό, τους μεγάλους νικητές του ριάλιτι αγάπης. Ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθερίου,  είχαν την στήριξη του κόσμου και κέρδισαν από 10,000 ευρώ, αν και ήταν φανερό πως η αγάπη και ο έρωτας δεν ευδοκίμησαν στον POL2.

«Όπως έχω ξαναπεί όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν … Ήρθε το τέλος του πολ2 και σας είμαι

ευγνώμων για όλα ήσασταν από τhν αρχή δίπλα μου σε όλες τς στιγμές αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ ! Σας ευχαριστώ παρά πολύ για όλα να είστε όλοι καλά και να αγαπάτε !!!#poweroflove#skaitv», έγραψε ο Παύλος Παπαδόπουλος στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη νίκη του στο ριάλιτι.

View this post on Instagram

Όπως έχω ξανάπει όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν … Ηρθε το τέλος του πολ2 και σας είμαι ευγνώμων για ολα ήσασταν από τν αρχή δίπλα μου σε όλες τς στιγμές αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ ! Σας ευχαριστώ παρά πολύ για όλα να είστε όλοι καλά και να αγαπάτε !!!#poweroflove #skaitv

A post shared by Παυλος Παπαδοπουλος •official• (@pavlos_papadopoulos) on Jun 22, 2019 at 9:50am PDT

Όσο για την Άννα Ελευθερίου, εκείνη ανέφερε στο μήνυμα της: «♡Όταν πήρα την απόφαση να πάω στο “Power Of Love”, δεν περίμενα ότι στον τελικό, θα με βγάζετε τη νικήτρια του #poweroflovegr 2!! Ευχαριστώ τον #skaitv που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία, όλους τους παίκτες.., από τον καθένα σας πήρα ένα διαφορετικό μάθημα ζωής, τα fun pages που ήσασταν πάντα δίπλα μου, όλους εσάς τα #pourekkakia για την υποστήριξη που μου δείξατε αυτούς τους 6 μήνες και που συνεχίζεται ακόμη να μου δείχνετε με τα μηνύματα σας και την αγάπη σας.. Και εσένα, που πίστεψες από την πρώτη ημέρα σε εμένα, ήσουνα δίπλα μου και δε με άφησες να τα παρατήσω!!
Βγαίνοντας από το παιχνίδι, νιώθω ότι το μεγαλύτερο δώρο το πήρα από εσάς.. Μπορεί να μην βρήκα το #poweroflove μου, αλλά εσείς μου χαρίσατε τόση αγάπη και αυτό είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα, δε θα το ξεχάσω ποτέ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ».

View this post on Instagram

♡Όταν πήρα την απόφαση να πάω στο “Power Of Love”, δεν περίμενα ότι στον τελικό, θα με βγάζετε τη νικήτρια του #poweroflovegr 2!! Ευχαριστώ τον #skaitv που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία, όλους τους παίκτες.., από τον καθένα σας πήρα ένα διαφορετικό μάθημα ζωής, τα fun pages που ήσασταν πάντα δίπλα μου, όλους εσάς τα #pourekkakia για την υποστήριξη που μου δείξατε αυτούς τους 6 μήνες και που συνεχίζεται ακόμη να μου δείχνετε με τα μηνύματα σας και την αγάπη σας.. Και εσένα, που πίστεψες από την πρώτη ημέρα σε εμένα, ήσουνα δίπλα μου και δε με άφησες να τα παρατήσω!! ______________________________________________________ Βγαίνοντας από το παιχνίδι, νιώθω ότι το μεγαλύτερο δώρο το πήρα από εσάς.. Μπορεί να μην βρήκα το #poweroflove μου, αλλά εσείς μου χαρίσατε τόση αγάπη και αυτό είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα, δε θα το ξεχάσω ποτέ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ_____________________________________________ #poweroflovegr #skaitv #survivor #happy #love #twinflames #theend #THANKYOU # #

A post shared by Anna Eleftheriou Youtuber (@annaeleftheriou.cy_official) on Jun 23, 2019 at 1:26am PDT

Διαβάστε ακόμα:

Cristiano Ronaldo: Τα αστρονομικά ποσά που ξόδεψε για τις διακοπές του στην Ελλάδα!

Το δικαστήριο αποφάσισε: Δεν θα μειωθεί η διατροφή της Τζίνας Αλιμόνου

Αθηνά Μαξίμου: Συγκινεί μιλώντας για τον καρκίνο που αντιμετώπισε ο Αιμίλιος Χειλάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα