Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Είναι αντισυναδελφικό, μην το κάνετε»

Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεσπά ενάντια σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και δημοσιογράφους, οι οποίοι πρόβαλλαν την είδηση σχετικά με τη 12χρονη, η οποία αναγνώρισε τον 63χρονο παιδόφιλο που κανόνιζε ερωτικά ραντεβού στην Ομόνοια, χωρίς να αναφέρουν την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ως πηγή.

Η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε on air τη δυσαρέσκεια και την ενόχλησή της με κάποιους συναδέλφους και τόνισε πως στη δική της εκπομπή πάντοτε αναφέρουν την πηγή του θέματός τους αλλά και το όνομα του δημοσιογράφου που είχε το ρεπορτάζ.

«Σε

λίγο θα πάμε στην υπόθεση της 12χρονης που ξεκίνησε από αυτή την εκπομπή. Κάποιοι ξέχασαν να την αναφέρουν αλλά θα τους τα θυμίσω όλα εγώ. Εμείς πάντα θυμόμαστε όταν κάποιοι συνάδελφοι ξεκινούν κάτι.

Είναι όμορφο να σε καλούν συνάδελφοι από άλλους σταθμούς και να σου λένε ότι μας είπαν να αποφύγουμε να πούμε ότι αυτά προέκυψαν από την εκπομπή της Ζήνας. Αυτό λέγεται συναδελφική αλληλεγγύη.

Εμείς, σε αυτή την εκπομπή λέμε τα πάντα από sites, εκπομπές και δημοσιογράφους. Δεν είναι ωραίο τηλεοπτικοί σταθμοί και εκπομπές να παίρνετε και να λέτε ότι δεν προέκυψε από την εκπομπή της Ζήνας. Και επειδή σήμερα θα προκύψει και κάτι άλλο από αυτήν την εκπομπή, να θυμηθείτε ότι από εδώ ξεκίνησε», είπε με έντονο ύφος η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια του Star κατέληξε τον λόγο της, αναφέροντας πως αυτό είναι αντισυναδελφικό και προέτρεψε όσους το κάνουν να αλλάξουν τακτική: «Ακόμα κι αν το κρύψετε, εμείς πάντα ταπεινά θα σας λέμε ότι το θέμα ξεκίνησε από εδώ. Είναι αντισυναδελφικό. Έσκασε την ώρα της εκπομπής το θέμα και εμείς το ψάξαμε! Το να παίρνει συνάδελφος από δελτίο ειδήσεων και να μη λέτε ότι ξεκίνησε από τη Ζήνα αλλά από τον πατέρα της 14χρονης…

Εγώ στεναχωριέμαι γιατί εμείς έχουμε αποδείξει ότι τα λέμε όλα, λέμε τον κάθε συνάδελφο και την εκπομπή. Δεν είναι ωραίο αυτό απλώς μην το κάνετε!».

Διαβάστε ακόμα:

Θοδωρής Αθερίδης: Αγκαλιά με τον νεογέννητο εγγονό του

 Χριστίνα Παππά για Σίλβιο Μπερλουσκόνι -«Κάναμε αρκετή παρέα, με είχε στηρίξει πάρα πολύ»

 Αλέξης Παππάς κατά Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Δεν πήγε στο Survivor; Άρα πιο πριν δεν είχε αξιοπρέπεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα