Θοδωρής Αθερίδης: Αγκαλιά με τον νεογέννητο εγγονό του

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας τρισευτυχισμένος παππούς, αφού πριν από λίγες εβδομάδες ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος εγγονός του!

Η μοναχοκόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, στις 15 Μαΐου έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Η ηθοποιός γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας που μεγάλωσε η οικογένειά

τους. Την ίδια χαρά έχει φυσικά και ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! Νιώθω τέλεια! Είναι το πιο όμορφο συναίσθημα. Δεν το ξέρουμε ακόμα. Δεν τους έχω κάνει δώρο ακόμα, θα βγούνε και θα το κανονίσω μετά», είχε δηλώσει στην κάμερα του «Πρωινού μας» ο Θοδωρής Αθερίδης λίγο μετά τη γέννηση του εγγονού.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι πολύ δραστήριος παππούς και μαζί με τα εγγόνια του γίνεται ξανά παιδί! Ο ίδιος επισκέπτεται όσο το δυνατόν πιο συχνά μπορεί το σπίτι της κόρης του και περνάει δημιουργικό χρόνο με τον Θοδωρή junior και τον νεογέννητο αδερφό του.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με το εγγονάκι του και στο πρόσωπό του είναι ζωγραφισμένη η ευτυχία.

«Ρεπό και…», έγραψε ο Θοδωρής Αθερίδης στη δημοσίευσή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου

 Αλέξης Παππάς κατά Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Δεν πήγε στο Survivor; Άρα πιο πριν δεν είχε αξιοπρέπεια»

 Μαρία Ηλιάκη για Κατερίνα Καινούργιου: «Είπαμε ότι τα βρήκαμε αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα