Πάνος Μουζουράκης: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον γάμο»

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν στην Αίγινα, έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοίμασε μια παραμυθένια τελετή και ένα λαμπερό πάρτι, προκειμένου να γιορτάσει την αγάπη του με τους καλεσμένους του.

Να σημειωθεί, ότι η Μαριλού Κόζαρη έχει μπει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνεπώς μέσα στο καλοκαίρι εκείνη και ο τραγουδιστής θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο μωρό τους. Όπως έχει

γίνει ήδη γνωστό, το όμορφο ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας «τσάκωσε» τον Πάνο Μουζουράκη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένη συναυλία. Ο ίδιος – που αυτή την περίοδο εμφανίζεται και στο Άλσος στην παράσταση «Τι ζούμε πάλι, ρε?» – ρωτήθηκε για τις αλλαγές στη ζωή του μετά τον γάμο.

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον γάμο. Θα σου γράψω μια έκθεση με τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Άμα κάτσω να εξηγήσω τι έχει αλλάξει στη ζωή μου θα χάσω την πτήση. Όλα είναι υπέροχα!», ήταν τα πρώτα λόγια του Πάνου Μουζουράκη.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα τηλεφωνήματα στη σύζυγό του τώρα που είναι μακριά, ο τραγουδιστής απάντησε: «Αν υπάρχει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Η ανάγκη και η αγάπη δεν πάνε μαζί. Το να αγαπάς είναι να χαίρεσαι και να δίνεις, το να έχεις ανάγκη είναι να φοβάσαι και να ζητάς. Οπότε ό,τι αγαπάς».

Όσον αφορά στο περιβόητο ποίημα που έγραψε πριν από τον γάμο του και είχε ως αποδέκτες τους δημοσιογράφους, ο Πάνος Μουζουράκης σχολίασε χιουμοριστικά: «Δεν σου άρεσε το ποίημα μου; Άσε θα γράψω κανένα τραγούδι καλύτερα».

Διαβάστε ακόμα:

Θοδωρής Αθερίδης: Αγκαλιά με τον νεογέννητο εγγονό του

 Χριστίνα Παππά για Σίλβιο Μπερλουσκόνι -«Κάναμε αρκετή παρέα, με είχε στηρίξει πάρα πολύ»

 Αλέξης Παππάς κατά Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Δεν πήγε στο Survivor; Άρα πιο πριν δεν είχε αξιοπρέπεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα