Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια με τον κορονοϊό -«Η άπνοια και τα κιλά δεν βοηθάνε»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε γνωστό πως νόσησε για δεύτερη φορά με κορονοϊό. Για τον λόγο αυτό, ο παρουσιαστής έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του, γεγονός που τον απομάκρυνε από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Ήθελα να σας πω ότι μου έχετε λείψει πάρα πολύ. Νομίζω ότι 12 χρόνια τώρα δεν πρέπει να έχω λείψει περισσότερο. Στέλνω σε όλους πολλά φιλιά. Λογικά αύριο το πρωί θα είμαι εκεί κοντά σας. Είχα την ανάγκη να σας μιλήσω γιατί τον τελευταίο καιρό δεν μιλάω σε κανέναν και κοντεύω να τρελαθώ. Είμαι μέσα στο σπίτι και η Νάνσυ μιλάει περισσότερα από εμένα», ανέφερε

σε ηχητικό μήνυμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην ραδιοφωνική εκπομπή του.

Πλέον, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεπέρασε την περιπέτειά του με τον κορονοϊο και επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 13/6, η κάμερα του «Super Κατερίνα» τον συνάντησε έξω από το στούντιο της ραδιοφωνικής του εκπομπής, με τον ίδιο να μιλάει για το πως βίωσε για δεύτερη φορά την νόσησή του με τον ιό.

Όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

«Δόξα τω Θεό είμαι καλά, πέρασα για 5 ημέρες δεύτερη φορά κορονοϊό, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκα τις πρώτες μέρες αλλά εντάξει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη είναι το λιγότερο. Δόξα τω Θεό πήγαν όλα καλύτερα. Η πρώτη φορά ήταν πιο δύσκολη.

Η άπνοια δυσκολεύει γενικά, τα κιλά δεν βοηθάνε όταν βάζεις παραπάνω κιλά και γενικά όλο αυτό το πράγμα, το ένα φέρνει το άλλο. Κάθε φορά που στον οργανισμό σου του φέρεσαι όχι καλά, αν είσαι η αιτία εσύ και όχι κάποιο θέμα υγείας που μπορεί να προκύψει εκεί δεν φταις εσύ. Αλλά αν από το μυαλό σου δεν προσέχεις το σώμα σου, τότε το σώμα σου ανταποδίδει την συμπεριφορά που του κάνεις. Δεν είχα να μιλήσω σε κανέναν για αυτό μιλάω μόνος μου αλλά τέλος καλό όλα καλά», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα του Alpha.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Ένα γεγονός εκτυλίσσεται μπροστά στη Μαρίνα που της επιβεβαιώνει ότι ο Χάρης απατάει τη Ρένα

Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δήμητρα Παπαδήμα: «Όταν πληρώνομαι, κρεμώ τα πενηντάευρα στα μανταλάκια για να αεριστούν»

Keywords
Τυχαία Θέματα