Εντυπωσιακές εμφανίσεις με μοναδικά κοσμήματα υψηλής αισθητικής

Οι λαμπερές κυρίες Έλενα Ντάβλα και Νίνα Διαμαντή, αγαπούν την μόδα, την φινέτσα και την κομψότητα, αναδεικνύοντας κάθε τους εμφάνιση με την πιο πολυτελή πινελιά, επιλέγοντας ρολόγια και κοσμήματα Michas.

Οι υπέροχες συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ του κοσμηματοπωλείου Michas απογειώνουν κάθε outfit αναβαθμίζοντας το προσωπικό στυλ με τον πιο λαμπερό τρόπο.

Οι τάσεις για το καλοκαίρι

φέρνουν στο επίκεντρο εντυπωσιακά κρεμαστά σκουλαρίκια σε ακανόνιστα σχήματα με λάμψεις, ρολόγια, chunky βραχιόλια και δαχτυλίδια, κοσμήματα σε σχήμα καρδιάς αλλά και χρωματιστές πέτρες, κυρίως τα σμαράγδια και οι baroque πέρλες, να έχουν την τιμητική τους.

Για τον Αριστείδη Μίχα ο σχεδιασμός ενός κοσμήματος είναι τρόπος έκφρασης, γι’ αυτό και κάθε δημιούργημά του, έχει ξεχωριστή σχεδίαση και σημασία. Ο συνδυασμός της υψηλής κατασκευής με τις μοντέρνες γραμμές, γενούν κοσμήματα άριστης ποιότητας που σαγηνεύουν. Αναζήτησε συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.

Για περισσότερες ιδέες και προτάσεις επισκέψου την ιστοσελίδα του κοσμηματοπωλείου καθώς και τις σελίδες στα social media.

Site: https://www.michas-watches.gr/el
Facebook: https://www.facebook.com/michas.watches/
Instagram: https://www.instagram.com/michas.jewellery/

Μια ματιά ακόμα:

H beauty τρέλα με τα lip oils και τα 5 καλύτερα για ζουμερά χείλη!

Keywords
Τυχαία Θέματα