Ξεκούραστη όψη και λαμπερή επιδερμίδα: Πώς πετυχαίνει το ξακουστό δίδυμο

Ήμουν πάντα πολύ τυπική με την περιποίηση της επιδερμίδας μου. Από την εφηβεία μου έδινα προσοχή στο πρόσωπό μου και μέχρι σήμερα τα φροντίζω ανελλιπώς, με ρουτίνα ανάλογη των αναγκών της εκάστοτε περιόδου.

Σήμερα, στην εκπνοή των 35 όμως βρέθηκα αντιμέτωπη με μία ακνεϊκή επιδερμίδα. Οι ορμονολογικές διαταραχές από την εγκυμοσύνη και μετά φαίνεται να μην έχουν ισορροπήσει ακόμα. Σε αυτές προστίθεται το στρες της εργαζόμενης μαμάς και της γυναίκας που ζει με τους τρελούς ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας. Η κουρασμένη όψη προστίθεται στην εξίσωση για το τελικό στόχο που δεν είναι άλλος

από μία luminous επιδερμίδα.

Αφού λοιπόν, αντιμετώπισα υπομονετικά την ακμή, σειρά έχουν τώρα οι κηλίδες που μου άφησε στο πρόσωπο, σε συνδυασμό με τους μαύρους κύκλους που κάθε πρωί συναντώ στον καθρέφτη μου. Πώς άραγε αυτό το δίδυμο μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά; Πώς οι κηλίδες θα εξαφανιστούν και πώς άραγε θα επανέλθει εκείνο το ξεκούραστο βλέμμα ενός καλού ποιοτικού ύπνου;

Ζητάω πολλά; Μάλλον ναι, θα σκεφτεί κανείς αρχικά, αλλά υπάρχει τρόπος και μάλιστα αποτελεσματικός. Αφού δεν τα απέφυγα και ήταν αδύνατο να τα ελέγξω λόγω της ορμονολογικής τους φύσης, αποφάσισα να τα αντιμετωπίσω κατά πρόσωπο. Κηλίδες και μαύροι κύκλοι από τη μία, η σειρά της NIVEA Luminous630, από την άλλη.

Στην αναζήτηση που έκανα κατέληξα ότι η σειρά Luminous καλύπτει καθολικά την ανάγκη της επιδερμίδας μου. Το καινοτόμο συστατικό Luminous630 – το οποίο έχει δώσει το όνομά του στη σειρά της NIVEA – περιέχεται και στα 4 προϊόντα, εκτός από την έκθεση στον ήλιο και τη γήρανση, στις κηλίδες που προκαλούνται από τις ορμονολογικές διαταραχές, το βασικό δικό μου πρόβλημα.

Χάρη στην πρωτοπόρα θεραπεία της NIVEA κατά των κηλίδων που συνεργάζεται με την επιδερμίδα μου, τα αποτελέσματα είναι ορατά αποτελέσματα μέσα σε 4 εβδομάδες.

Η κρέμα ημέρας και ο ορός είναι η βασική που πρωινή ρουτίνα, ενώ το βράδυ δεν παραλείπω ποτέ την κρέμα νύχτας, ενώ κατά περιόδους επαναλαμβάνω την εφαρμογή του ορού και το βράδυ. Αγαπημένο μου όμως προιόν, είναι η κρέμα ματιών, η οποία πολύ γρήγορα έκανε το βλέμμα μου να μοιάζει πιο ξεκούραστο, μειώνοντας αισθητά την εμφάνιση των μαύρων κύκλων.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να απαλλαγείς από τις κηλίδες και τους μαύρους κύκλους αλλά με σύμμαχο τη σειρά NIVEA Luminous630, βρήκα ξανά την Luminous πλευρά μου.

Spot it και βρες τη Luminous πλευρά σου και εσύ!

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: 



Μια ματιά ακόμα:

“Luminous” επιδερμίδα σε κάθε εποχή του χρόνου; Με τη σωστή skincare ρουτίνα μπορείς να τα καταφέρεις

Keywords
Τυχαία Θέματα