Ξαφνικό! Η Ελένη Μενεγάκη διέκοψε τη συνεργασία της με δύο πολύ στενούς της συνεργάτες

Αδιαμφισβήτητα, η Ελένη Μενεγάκη είναι από τα πρόσωπα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και οι αλλαγές στους συνεργάτες της, πάντα θα αποτελούν «είδηση».

Έτσι και αυτή την φορά «έσκασε» σαν «βόμβα» η πληροφορία που θέλει δύο πολύ στενούς συνεργάτες της να είδαν την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στα parapolitika.gr, πρόκειται για τον

hairstylist Βασίλη Μπουλούμπαση, ο οποίος τα τελευταία 18 χρόνια επιμελείτο τις εμφανίσεις της παρουσιάστριας, εντός και εκτός της εκπομπής. Η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, ωστόσο δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι που συντέλεσαν στην απόφαση της παρουσιάστριας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε μέρες πριν ο γνωστός hairstylist, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία της Ελένης, από την εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού. Δείτε την ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bouloubasis Vasilis (@bouloubasisv) στις 24 Οκτ, 2018 στις 6:38 πμ PDT


Ο δεύτερος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη που θα αντικατασταθεί είναι ο στυλίστας Γιάννης Τράκας, με τον οποίο συνεργαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trakas Giannis (@trakas_giannis) στις 21 Μάι, 2018 στις 3:21 πμ PDT

Ο Γιάννης Τράκας και ο Βασίλης Μπουλούμπασης στα παρασκήνια της «Ελένης»!

Επιπρόσθετα, το Faysbook.gr επιβεβαίωσε την εν λόγω πληροφορία και τόσο ο Βασίλης Μπουλούμπασης, όσο και ο Γιάννης Τράκας, θα ολοκληρώσουν την συνεργασία τους με την παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμη: Έλλη Στάη: Γιατί δεν θα παρουσιάσει απόψε το δελτίο ειδήσεων του Open; – Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα