Ελένη Μενεγάκη: Το λάθος στην εκπομπή και το μήνυμα που διάβασε on-air!

Η Ελένη Μενεγάκη, εδώ και πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό τοπίο και είναι ένα από τα πρόσωπα που ενδιαφέρουν πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Η παρουσιάστρια σήμερα έχει τα γενέθλια της και γίνεται 49 ετών, ωστόσο βρίσκεται στα καθήκοντα της κανονικά, ώστε να κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Η θεματολογία της εκπομπής κύλησε ομαλά, ωστόσο υπήρξε ένα λάθος σε βίντεο της «Ελένης».

Συγκεκριμένα, η εκπομπή προέβαλε τη Χριστίνα Πολίτη και τη μαμά της,

Υακίνθη Καραβίτη, οι οποίες άνοιξαν το σπίτι τους στην εκπομπή. Εντούτοις στο εν λόγω θέμα έγινε μια παρασπονδία και η γνωστή δημοσιογράφος έστειλε αμέσως μήνυμα στην παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, σε μια από τις φωτογραφίες που προβλήθηκαν ήταν ο παππούς της και ο δημοσιογράφος, Αρκάς, ομως στην εκπομπή του Alpha είπαν πως πρόκειται για τον μπαμπά της Χριστίνας.

Έτσι, η Χριστίνα Πολίτη έστειλε αμέσως μήνυμα στην παρουσιάστρια. «Δε θα πω για τα υπόλοιπα Χριστίνα, θα αναφερθώ μόνο στο μικρό μας λάθος… Ο Αρκάς το καλύτερο παιδί του κόσμου, όμως έδειξε φωτογραφία του παππού μου, όχι του μπαμπά μου…Δε με λυπάται κανείς σας! Θα βρεθεί και ο μπαμπάς Χριστίνα μου και θα τον δείξουμε…», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Πρω1νό: Η Φαίη δεν άντεξε και πέταξε το ακουστικό την ώρα της συνέντευξης! Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα