Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη για το «μαύρο» στο Mega! «Δεν ξέρω τι σημαίνει για όλους σας ότι ξαφνικά…»

Τα χαράματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου γράφτηκε ο επίλογος για το αγαπημένο μας Megaλο κανάλι. Μετά από την τεράστια προσπάθεια των εργαζομένων να κρατηθεί στη «ζωή», τελικά δεν τα κατάφερε και πέρασε στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Οι αγαπημένες σειρές, τα πρωτοποριακά shows και οι μοναδικές εκπομπές του θα αποτελούν πάντα σημείο αναφοράς. Το κλείσιμο του Mega, ίσως σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, που γράφτηκε με «χρυσά γράμματα». Το δυσάρεστο γεγονός, απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ

και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν τη θλίψη τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, μέσα από την εκπομπή της μίλησε για το δυσάρεστο γεγονός λέγοντας:

«Όλοι θέλουμε να πούμε δυο λόγια. Δεν θέλω να πω το κλείσιμο, δε μ΄αρέσει η λέξη κλείσιμο. Δεν ξέρω τι σημαίνει για όλους σας ότι ξαφνικά ένα κανάλι με το οποίο ζούμε μαζί τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια, δεν υπάρχει πια στους δέκτες μας αλλά το μόνο σίγουρο είναι το Mega δεν έγινε τυχαία mega-λο, έγινε από όλους εμάς που το αγαπούσαμε και το παρακολουθούσαμε. και φυσικά από όλους εκείνους που ήταν μέσα και έδωσαν ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό για να γίνει αυτό το κανάλι μεγάλο», είπε η οικοδέσποινα της «Ελένης».

Η Ελένη Μενεγάκη στο Mega

Και πρόσθεσε: «Χαμογελώ ακόμα γιατί στη ζωή θέλω να σκέφτομαι μόνο τα ωραία, δεν θέλω να μείνω με την πίκρα ότι δεν μπορώ να βλέπω MEGA, θέλω να μείνω με τις αναμνήσεις και τις σκέψεις και όλα αυτά που υπήρχαν και θα υπάρχουν με έναν τρόπο γιατί το υλικό υπήρχε και θα υπάρχει γιατί το υλικό είναι αυτό που έκανε το κανάλι μεγάλο. Πολλά θέλουμε να πούμε όλοι είτε περάσαμε είτε όχι από το κανάλι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο ειπώθηκε:

Δείτε ακόμη: Χρηστίδου – Μαραντίνης: Έστειλαν εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα για τα σχόλια που αφορούσαν στα κιλά της παρουσιάστριας!

Keywords
Τυχαία Θέματα