Πρω1νό: Η Φαίη δεν άντεξε και πέταξε το ακουστικό την ώρα της συνέντευξης! Τι συνέβη;

Ο Βασίλης Μίχας σήμερα Δευτέρα 29 Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένο στο Πρω1νό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη μας. Ο ίδιος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, «Η επιστροφή», ενώ όπως αποκάλυψε είχε μια πολύ καλή πορεία στο ποδόσφαιρο, ωστόσο ένας τραυματισμός του στέρησε τη δυνατότητα να ασχοληθεί επαγγελματικά με το άθλημα. Επιπρόσθετα, έχει κάνει αρκετά βήματα στο μόντελιγκ, αφού έκανε αρκετές φωτογραφήσεις σε πολύ μεγάλα περιοδικά του εξωτερικού.


Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Mihas (@vasilismihas) στις 25 Ιούν, 2018 στις 3:44 πμ PDT

Η Φαίη μόλις συνάντησε τον Βασίλη εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του και έτσι τον παρότρυνε να κάνει πασαρέλα. Ο ίδιος παρά τις αρχικές του ενστάσεις τελικά δεν μπόρεσε να αρνηθεί.

Μάλιστα, η ομορφιά του νεαρού «τρέλανε» το κοντρόλ της εκπομπής και τα σχόλια για τον Βασίλη έπεφταν απανωτά στο ακουστικό της Φαίης και έτσι κάποια στιγμή δεν άντεξε και το έβγαλε, ώστε να συνεχίσει τη συνέντευξη.

«Λόγω του σκαριού μου κι επειδή έπαιζα ποδόσφαιρο, τα μπουτάκια μου και ο ποπός μου δεν πέφτουν!», είπε ο Βασίλης Μίχας και ακολούθησε χαμός, τόσο στο πλατό όσο και στο κοντρόλ.

Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής έκανε ακόμα μια φορά πασαρέλα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη για το «μαύρο» στο Mega! «Δεν ξέρω τι σημαίνει για όλους σας ότι ξαφνικά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα