Θα μας τρελάνει τελείως η Cardi B! Δείτε με τι στόλισε τα μαλλιά της

Κάθε εμφάνιση της Cardi B είναι και μία μεγάλη έκπληξη. Ειδικά όσο αφορά τα μαλλιά της (όχι ότι όλο το υπόλοιπο look είναι ήσυχο) αφού τα έχει βάψει μοβ, έχει φορέσει εκπληκτικές περούκες, extensions που θύμιζαν πριγίπισsες σε cartoon, πολύχρωμα μαντήλια και φυσικά λουλούδια.

Αγαπά να προκαλεί και κυρίως να “πέφτει” το instagram για χάρη της. Και το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία.

Φυσικά συμβάλουν και οι επαγγελματίες που έχει πλάι της οι οποίοι έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται και την σιγοντάρουν.

Το glamorous είναι το look που προτιμά, άλλωστε στο τελευταίο της single που λέγεται “Money” το λέει ανοιχτά: όλα έχουν να κάνουν με τα πολλά χρήματα και τους τεράστιους λογαριασμούς. Κι εκείνη θέλει να κινείται μέσα στη χλιδή, δεν το κρύβει. Mάλιστα με το τελευταίο post που ανέβασε η make up artist και στενή της φίλη Pat MacGrath το “φωνάζει”.

Η Cardi B αυτή τη φορά αποθεώνει προκλητικά και με θράσος το glam look φορώντας διαμάντια στα μαλλιά της!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pat McGrath (@patmcgrathreal) στις 26 Οκτ, 2018 στις 6:57 πμ PDT

Το χτένισμα της θυμίζει έντονα το αντίστοιχο της Marilyn Monroe στην κλασική σκηνή της ταινίας “Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές”που τραγουδά το “Diamonds are a girl’s best friend”

Τα διαμάντια (που δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθινά αν και ικανή την έχουμε) είναι διάσπαρτα και η ίδια φωτογραφήθηκε με το λάγνο βλέμμα της αξέχαστης star.

Το look είναι για τις ανάγκες του τελευταίου της video clip όπου το μακιγιάζ δημιούργησε η @erika_lapearl_mua με προϊόντα από τη συλλογή μακιγιάζ της Pat McGrath και πιο συγκεκριμένα από τη σειρά Mothership V: Bronze Seduction.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So I used @patmcgrathreal red glitter on cardi’s eyes then I applied crystals on her lids ! In person her eyes was breath taking! I used @tatti_lashes tl3 lashes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La’ Pearl Artistry (@erika_lapearl_mua) στις 23 Οκτ, 2018 στις 3:19 μμ PDT

Η Erica Lapearl είναι γνωστή make up artist στο Hollywod και βρίσκεται στο πλάι της Cardi B χρόνια τώρα. Είναι εκείνη που δημιουργεί τα looks που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό και έχουν συζητηθεί τόσο πολύ.

Διαβάστε ακόμη:

Η make up artist της Rihanna μας αποκαλύπτει τα μυστικά της!

Η Chicago West πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της KKW make collection και το internet λιώνει

Keywords
Τυχαία Θέματα