Βρήκαμε τις 10 top τάσεις στα πέδιλα του Καλοκαιριού…σε 1 μόνο κατάστημα

Πώς θα σου φαινόταν αν υπήρχε ένα κατάστημα με παπούτσια στο οποίο να μπορούσες να βρεις όλες τις νέες τάσεις χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς ένα σωρό μαγαζιά και e-shops; Ε λοιπόν αυτό το κατάστημα υπάρχει και το όνομά του είναι..FAVELA.gr.

Σήμερα, λοιπόν, θα σου δείξουμε όλες τις νέες τάσεις που θα φορεθούν από τώρα και στο εξής μέχρι και τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου. Ποια είναι τα νέα trends στα παπούτσια της άνοιξης και του καλοκαιριού;

Για ακόμα μια φορά πήγα στο αγαπημένο κατάστημα της FAVELA και σοκαρίστηκα

ευχάριστα με τα νέα σχέδια του brand Jeffrey Campbell. Κάθε φορά που επισκέπτομαι αυτό το κατάστημα δυσκολεύομαι να πάρω μια απόφαση και να διαλέξω μόνο ένα ζευγάρι.

Ας δούμε λοιπόν όλες τις νέες τάσεις αλλά και τα σχέδια Jeffrey Campbell που έχουμε ήδη ερωτευτεί.

#1. Mules

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην αγαπάει τα mules και στη FAVELA βρήκαμε τα πιο ιδιαίτερα σχέδια που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις ένα υπέροχο στιλ όλη τη σεζόν. Είτε επιλέξεις ένα σατέν σχέδιο με φιόγκο ή ένα μαύρο βραδινό mule ή ακόμα και ένα καθημερινό denim πέδιλο, θα μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς σε καθημερινά αλλά και πιο glam look.

#2. Clear heels

H τάση που έγινε viral εξαιτίας της Kim Kardashian εξακολουθεί να μας απασχολεί και τα Jeffrey Campbell κυκλοφορούν φέτος τα πιο ωραία clear mules που όταν τα φορέσεις θα νιώσεις Πριγκίπισσα.

#3. Mαύρα πέδιλα

Δεν υπάρχει πιο κλασικό πέδιλο από το μαύρο. Στη FAVELA όμως, και στο brand Jeffrey Campbell το απλό μαύρο πέδιλο έχει λίγο διαφορετικό νόημα και είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από αυτά που έχεις συνηθίσει.

#4. Μεταλλιζέ τόνοι

Λατρεύουμε τους metallic τόνους στα πέδιλά μας και αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι ποντάρουμε σε αυτούς για να αναβαθμίσουμε το στιλ μας. Οι λεπτομέρειες με αλυσίδες στα λουράκια αυτών των πέδιλων είναι ένα αριστούργημα.

#5. Platform heels

Όσο πιο ψηλή είναι η πλατφόρμα σε ένα πέδιλο τόσο το καλύτερο. Τα platform heels είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις top τάσεις της σεζόν και στα Jeffrey Campbell θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια.

#6. Square toe heels

Μπορεί τα μυτερά mules να είναι huge τάση φέτος αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τα square toe heels. Οι τετραγωνισμένες μύτες έρχονται για να μας βοηθήσουν να κάνουμε ακόμα πιο ξεχωριστές εμφανίσεις.

#7. Flatforms

Ψάχνεις για ένα πέδιλο πιο καθημερινό και άνετο; Η FAVELA και τα Jeffret Campbell έχουν τη λύση και αυτά τα flatforms είναι ό,τι πρέπει για τις everyday εμφανίσεις σου.

#8. Σαμπό

Δεν υπάρχει πιο hot σχέδιο αυτή τη στιγμή από ένα σαμπό. Στη FAVELA βρήκα μια τεράστια ποικιλία και διάλεξα μερικά σχέδια που θεωρώ ότι θα σε ενθουσιάσουν και εσένα. Φαντάσου τα με μια καμπάνα και crop top ή με το αγαπημένο σου ζιπ κιλότ και ένα off-the-shoulder top.

#9. Xρυσά/ ασημί

Για τις πιο grande εμφανίσεις σου επένδυσε σε ένα χρυσό ή ασημί πέδιλο. Η συμβουλή μου εδώ είναι να επιλέξεις αυτό το χρώμα που ταιριάζει με τα περισσότερα κοσμήματά σου.

#10. Φούξια

Αν υπάρχει μια bold απόχρωση που έχει γίνει viral φέτος, αυτή είναι το φούξια και δεν μπορώ να διανοηθώ να μην προσθέσω ένα φούξια πέδιλο στην καλοκαιρινή μου παπουτσοθήκη. To Barbiecore trend έφτασε και στη χώρα μας, λόγω της ταινίας της Barbie που θα βγει στον κινηματογράφο σύντομα, και θέλουμε να το υιοθετήσουμε asap.

#11. Statement heels

Και φυσικά δε γίνεται να επισκεφτείς τα FAVELA και να μην ξεχωρίσεις μερικά σχέδια που είναι πιο statement και απευθύνονται σε εσένα που ψάχνεις κάτι ακόμα πιο μοναδικό. Animal prints πάτοι, σχέδια πάνω σε όλο το παπούτσι, στρας και τρουκς είναι μόνο μερικές λεπτομέρειες που παρατηρήσαμε στα παρακάτω πέδιλα.

Μπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω σχέδια και πολλά ακόμα στο e-shop της FAVELA εδώ! και στα καταστήματα στην Παρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 346α στον Αγ. Δημήτριο και στην Σκουφά 64 στο Κολωνάκι.

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα