Βασίλης Καλλίδης: Μπριζόλες στο φούρνο και πατάτες με μέλι!

Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε σήμερα στο Πρω1νό Μπριζόλες στο φούρνο και πατάτες με μέλι! Δείτε παρακάτω τα υλικά και την εκτέλεση αυτής της λαχταριστής συνταγής που σίγουρα θα λατρέψετε και θα την φτιάξετε και εσείς για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υλικά:6 μπριζόλες λαιμού μεγάλες6 κ.σ. μπαλσάμικο4 κ.σ. μουστάρδα4 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη1/2 φλ ελαιόλαδοαλάτι και πιπέριΕκτέλεση:Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις περιχύνουμε με το μπαλσάμικο, τα σκόρδα,
το αλατοπίπερο και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο.Περιχύνουμε με τη μαρινάδα και ραντίζουμε όλο το φαΐ με το ελαιόλαδο.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 220 βαθμούς για μια ώρα και 20 λεπτά.Πατάτες φούρνου με μέλι!Υλικά: 1,5 κιλό πατάτεςχυμός από 2 λεμόνιαΧυμός από 4 μανταρίνια1 γερή πρέζα μπαχάρι3 κ.σ. μουστάρδα1/2 φλ ελαιόλαδο2 κ.σ. μέλιαλάτι και πιπέριΕκτέλεση:Αραδιάζουμε τις πατάτες σε ένα ταψί. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και τα μπαχαρικά. Περιχύνουμε με τον χυμό από τα λεμόνια και τα μανταρίνια και ραντίζουμε όλο το φαΐ με το ελαιόλαδο.Προσθέτουμε το μέλι και τη μουστάρδα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 220 βαθμούς για μια ώρα και 20 λεπτά.Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμη: Η συνεργασία Μαζωνάκη – Δημητρίου – Κουρκούλη: «Με είχαν πάρει στο μαγαζί γιατί ο Νίκος έφυγε και…»
Keywords
Τυχαία Θέματα